Problém s připojením
Problém s připojením
Nevím jestli to patří sem, ale stala se mi taková nemilá věc... na internet se dostanu jen pomocí webového prohlížeče... když chci třeba hrát nějakou hru po internetu napíše mi to že selhalo připojení... upozorňuji že Firewall to není... zběsile sem pátral po internetu, počítači ,no, prostě všude kde se dá... nikde sem takovýhle problém nenašel...používám modem... tak prosím... pomoc... 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s připojením
Vítám Tě na PC-help! To vypadá, že to máš něčím, nebo někým zablokované. Buď adminem na serveru kam se připojuješ, a nebo někým z rodiny (např. otec) zablokováno v PC či ve firewallu v modemu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
no... to nevím... firewall sem vypnul, a rodiče, o tom pochybuju...
a kdyby... jak by se to dalo odblokovat, kromě toho administrátora... protože mě to docela omezuje...
a kdyby... jak by se to dalo odblokovat, kromě toho administrátora... protože mě to docela omezuje...
takže nikdo nedokáže poradit? 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejdříve se pokus zjisti, kde to je blokováno - možnosti jsem již uvedl. Nedostal jsi někde BAM?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
BAM? nebo BAN? eh... nevim... a kde je to bloklé... já osobně si myslim že to máco dočinění s připojenim k síti... ale tam sem to prohlížel a nic... myslim si to proto že jediný co se dokáže prokousat k internetu z programů je Hamachi který si vlastně vytváří vlastní tunel... má to vlastní síť...
ja mam mensi porblem:D..teda velice zajimavy a nevim si s nim rady..mame doma router a ja su pripojen na LAN2...a psoeldni dobou mi blbne pripojeni k internetu po nastartovani windows...nekdy naskoci hend nekdy az po 15minutach...vzdycky napise stav rpipojeno ae ikonka nesviti a kdyz dam vlastnosti tka hlasi stav pripojeno a jen do odesle 19packet a 2prijme a tim konci...a kdyz jdam opravit tak to obnovuje ip a zahalsi ze to nejde at se obratim na provozovatele..a hned za 1s naskoci pripojeno a zas to jen odesle 19 a 2 prijme packety...a pak znicehonic naskoci a bezi....mam automaticky zapinat skype,icq,xfire..ae timto neni jelikoz sem dla i vsehcny vypnout a furt to dela...nekdy naskoci net v poho nekdy az po nekolika minutach..nevim co to zapricinilo....a jinak net mam od 25.12.08 a tohle to dela od unora..jjinak od rpvni chvile pripojeni k sme nasel v prohlizeci udalosti pod zalozkou apliakce tuto chybu:
Systém Windows uložil registr uživatele XY-202985B4AA8C\uzivatel, ale některá z aplikací nebo služeb během odhlášení registr nadále používala. Paměť používaná registrem uživatele nebyla uvolněna. Registr bude uvolněn, jakmile již nebude používán.
To je často způsobeno tím, že jsou služby spuštěny pomocí uživatelského účtu. Zkuste služby konfigurovat pro spuštění pomocí účtu místní nebo síťové služby.
Další informace získáte v Centru pro nápovědu a pomoc na
Systém Windows uložil registr uživatele XY-202985B4AA8C\uzivatel, ale některá z aplikací nebo služeb během odhlášení registr nadále používala. Paměť používaná registrem uživatele nebyla uvolněna. Registr bude uvolněn, jakmile již nebude používán.
To je často způsobeno tím, že jsou služby spuštěny pomocí uživatelského účtu. Zkuste služby konfigurovat pro spuštění pomocí účtu místní nebo síťové služby.
Další informace získáte v Centru pro nápovědu a pomoc na
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4350
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek