Stáhnul jsem si trial TUU 2009 a protože jsem zjistil, že je to výnornej program, zaregistroval jsem se na jejich oficiálních stránkách a koupil si sériové aktivační číslo.Do konce zkušební doby zbývali 3 dny.
Program jsem pomocí sériového čísla zaregistroval a aktivoval.
Je plně funkční.
Přesto se mi v trayi každý den ukáže upozornění, že platnost trial verze vyprší.
Včera již zkušební verze vypršela, ale dnes si mi opět v tray toto upozornění ukázalo.
Tune Up Utilities 2009 pracuje v pořádku dál.
Kontaktoval jsem jejich support, ale na odpověď stále čekám.
Neví někdo co s tím?
Proč se mi to tam pořád ukazuje a jde to nějak vypnout?
Software je legální.
Tune Up Utilities 2009 registrace Vyřešeno
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tune Up Utilities 2009 registrace
preinstaloval bych to.../laicky nazor/ resp.odinstalovat a nainstalovat znovu
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem TUU 2009 odinstaloval, pročistil registry ručně i CCleanerem a Registry Boosterem 2 a znovu nainstaloval.
Překvapilo mě, že nová instalace už byla registrovaná.
Prostě si PC i přes kompletní pročištění registrů pamatovalo licenční číslo a mé jméno uvedené při registraci.
Myslel jsem, že to budu muset provést znovu.
Není to tím, že jsem znovu instaloval během aktivního připojení k internetu?
Že by se ta registrace automaticky stáhla z nějaký jejich databáze?
Z podpory se mi ještě neozvali, tak jsem zvědavej, jestli mi bude v tray pořád vyskakovat to upozornění.
Překvapilo mě, že nová instalace už byla registrovaná.
Prostě si PC i přes kompletní pročištění registrů pamatovalo licenční číslo a mé jméno uvedené při registraci.
Myslel jsem, že to budu muset provést znovu.
Není to tím, že jsem znovu instaloval během aktivního připojení k internetu?
Že by se ta registrace automaticky stáhla z nějaký jejich databáze?
Z podpory se mi ještě neozvali, tak jsem zvědavej, jestli mi bude v tray pořád vyskakovat to upozornění.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
nemysli si, že nějaké tyto programy dokážou dokonale pročistit registry. to bys musel ručně, aby to bylo dokonalé, ale pokud tomu nerozumíš, tak bych do toho nehrabal. přesně na tomhle jsou založeny trial verze, které i po pročištění registrů stejně po opětovném nainstalování nepůjdou 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to je prekérka :)
Já dal za licenční číslo asi 800kč a teď mě každý den otravuje to upozornění, že trial verze vyprší.
Já dal za licenční číslo asi 800kč a teď mě každý den otravuje to upozornění, že trial verze vyprší.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
já jsem měl taky TU, ale verzi 2008 a po zaregistrování mě ta hláška zmizela
podle mě to s prvním updatem zmizí 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner