Ahoj,
snažím se v Neru vypálit hudební CD.
Dříve mi to fungovalo bez problémů. Teď se také objeví hláška "vypalování proběhlo úspěšně", ale na cd jsou všechny písničky ve velikosti 0,44 kb a cd samotné má 0b. Nejdou nikde přehrát.
Může mi prosím někdo poradit, čím to je?
Děkuji
Nejde vypálit hudební CD v Neru
-
- Pohlaví:
Re: Nejde vypálit hudební CD v Neru
Vítám Tě na PC-Help. Jsi si jistá, že máš správný postup? Toto vypadá, že ne a že se ti vypalují pouze zástupci.
Edit: Když si je přetáhneš do Nera je tam správná velikost souborů a dole ti ten bargraf ukazuje jak se CD zaplňuje?
Edit: Když si je přetáhneš do Nera je tam správná velikost souborů a dole ti ten bargraf ukazuje jak se CD zaplňuje?
Děkuji
Postup mám stejný jako vždycky. A všechna předchozí cd fungují jak mají. Vždy stejný postup: cd-hudba-vytvořit hudebni cd. Pak přidávám pístničky. Načtou se, dole v liště ukazují i zabraný čas na cd. I velikost je stejná.

Postup mám stejný jako vždycky. A všechna předchozí cd fungují jak mají. Vždy stejný postup: cd-hudba-vytvořit hudebni cd. Pak přidávám pístničky. Načtou se, dole v liště ukazují i zabraný čas na cd. I velikost je stejná.
-
- Pohlaví:
Zkus to vypálit jako datové CD. Co máš za Nero?
Nero 7 Essentials, vyzkoušela jsem datové, to funguje jak má. Ale to nikde nepřehraji, máme stařičké autorádio i rádio 

-
- Pohlaví:
Pokud jsi si opravdu jistá, že používáš stejný osvědčený postup, pak se nabízí ještě přeinstalování Nera, případně vypálit CD ve WMP aby se vyloučila chyba vypalovačky. Tam nemusí třeba fungovat vyrovnávací paměť, ale ze zkušenosti (své) vím, že tento problém byl někde va způsobu vypalování, ale bohužel už nevzpomínám co to bylo. Také mi to pálilo jen zástupce.
Stejný postup používám už roky
Zkusila jsem WMP a výsledek byl stejný jako v Neru
Zkusila jsem i odeslat pístničku do D: a vypálit přímo přes Win ale je to to samé 
Díky za pomoc

Díky za pomoc
-
- Pohlaví:
Zkus vypálit osvědčeným způsobem něco, co máš vyzkoušený. Jestli pálíš něco nového, může to mít ochranu.
To už jsem vyzkoušela
Zkusím přeinstalaci nera, třeba to zabare 

-
- Pohlaví:
Nejprve ale staré Nero odinstaluj a projeď to CCleanerem.
Edit: CCleaner
Edit: CCleaner
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Musím tady taky přidat svou zkušenost.
To, co je tady výše popsáno je pravda a najednou nejde vypálit klasické hudební CD ani v neru ani jinak.
Nevím, jestli nějak není implementována ochrana ve Vistách, mám totiž Vistu Home Premium 64 bit, ale ještě nedávno jsem převáděl pomocí Nera hudební soubory na CDa, abych si to mohl přehrát v autě, kde mi např. MP3 nehrají.
Nyní to vypálím taky, CD je plné, dokonce jde přehrát v dom kině jako CDaudio, ale nezachovají se názvy skladeb a CD nejde ani např. nakopírovat na HDD. Opravdu jsou jednotlivé písničky popsané jako Track 01, 02.... a mají shodně 44kB, resp nemají, ale jsou jaksi zvláštně skryté. Při přehrávání v přehrávači vše funguje, ale tj vše, neboť ani v přehledu, ani na displeji nejsou názvy skladeb.
Když vypálené CD spustím v PC jakýmkoliv přehrávačem, tak taky žádné názvy skladeb nevidí, jen Track........
Zkoušel jsem pálení v Nero 7 Premium a Nero 9, jsem majitelem jejich legálních kopií, nainstaloval jsem i ANY DVD, jestli to nemá něco společného s odstraněním ochran z originálních CD, ale nic nepomohlo.
Dokonce i když vložím do mechaniky originální CD, tak v playerech se objeví info, názvy, interpreti, i obrázky, pokud jsou součástí, nebo načtené z internetu, ale pokud dám "Prozkoumat", tak se jeví i tento originál v Průzkumníku jako soubor několika vypálených, blíže neurčených Track... stop o velikosti 44 kB.
Nějak se s tím smířím, ale je to opravdu podivné, neboť každý z těch Ner mám na PC po čisté instalaci Win i Nera.
Jen by mě zajímalo, jestli je na toto řešení, popř. důvod, proč CD vypálené v Neru, ač přehratelné, si nezachová ani názvy skladeb.
Jen pro pořádek: jsem letitým uživatelem a skoro fandou Nera a myslím, že s ním i všemi jeho podprogramy umím poměrně dobře zacházet.
Snad se objeví někdo, kdo do tohoto problému vnese světlo.
To, co je tady výše popsáno je pravda a najednou nejde vypálit klasické hudební CD ani v neru ani jinak.
Nevím, jestli nějak není implementována ochrana ve Vistách, mám totiž Vistu Home Premium 64 bit, ale ještě nedávno jsem převáděl pomocí Nera hudební soubory na CDa, abych si to mohl přehrát v autě, kde mi např. MP3 nehrají.
Nyní to vypálím taky, CD je plné, dokonce jde přehrát v dom kině jako CDaudio, ale nezachovají se názvy skladeb a CD nejde ani např. nakopírovat na HDD. Opravdu jsou jednotlivé písničky popsané jako Track 01, 02.... a mají shodně 44kB, resp nemají, ale jsou jaksi zvláštně skryté. Při přehrávání v přehrávači vše funguje, ale tj vše, neboť ani v přehledu, ani na displeji nejsou názvy skladeb.
Když vypálené CD spustím v PC jakýmkoliv přehrávačem, tak taky žádné názvy skladeb nevidí, jen Track........
Zkoušel jsem pálení v Nero 7 Premium a Nero 9, jsem majitelem jejich legálních kopií, nainstaloval jsem i ANY DVD, jestli to nemá něco společného s odstraněním ochran z originálních CD, ale nic nepomohlo.
Dokonce i když vložím do mechaniky originální CD, tak v playerech se objeví info, názvy, interpreti, i obrázky, pokud jsou součástí, nebo načtené z internetu, ale pokud dám "Prozkoumat", tak se jeví i tento originál v Průzkumníku jako soubor několika vypálených, blíže neurčených Track... stop o velikosti 44 kB.
Nějak se s tím smířím, ale je to opravdu podivné, neboť každý z těch Ner mám na PC po čisté instalaci Win i Nera.
Jen by mě zajímalo, jestli je na toto řešení, popř. důvod, proč CD vypálené v Neru, ač přehratelné, si nezachová ani názvy skladeb.
Jen pro pořádek: jsem letitým uživatelem a skoro fandou Nera a myslím, že s ním i všemi jeho podprogramy umím poměrně dobře zacházet.
Snad se objeví někdo, kdo do tohoto problému vnese světlo.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Klasické Audio CD neumí názvy písniček, všechny stopy mají shodnou velikost 44kB stejný název Track01.cda - Track XX.cda
Názvy písniček, CD a interpreta se ukládají jako CD-Text záleží na přístrojích zda je umí zobrazit.
http://www.gzcd.cz/cd-dvd/produkty-a-sl ... cd-formaty
Názvy písniček, CD a interpreta se ukládají jako CD-Text záleží na přístrojích zda je umí zobrazit.
http://www.gzcd.cz/cd-dvd/produkty-a-sl ... cd-formaty
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”