hlučný zdroj
hlučný zdroj
čau, mám takový problém se zdrojem. Při normální práci na internetu a prostě všude kromě hraní her je zdroj v pohodě, neni ani slyset, ale po zapnuti jakekoliv hry do 3 minut zacne hrozne nahlas hucet ....zjistil jsem kdyz zastavim ve zdroji vetrak hluk prestane....nevíto co s tím udělat??
Čím víc se učíš,tím víc víš,čím víc víš,tím víc zapomeneš,čím víc zapomeneš,tím jsi hloupější,tak proč se učit?
Re: hlučný zdroj
Vyměnit větrák. Krátkodobě pomůže jeho namazání.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co je to za zdroj (značka, výkon)? Napiš celou sestavu. Při zátěži se musí snažit víc a produkuje víc tepla, tak se musí snažit chladit 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
ACUTAKE ACU-DARKPOWER 650W PRO (140MM GIANT FAN).......ale zacalo to ze dne na den tak nevim....mohlo by to být reprakama Logitech X-240 2.1????a jak myslis vymenit vetrak??....co zkusit reklamaci??
Čím víc se učíš,tím víc víš,čím víc víš,tím víc zapomeneš,čím víc zapomeneš,tím jsi hloupější,tak proč se učit?
co?
asi reklamaci když to nedělal a je v záruce
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- LifeRoma
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
podle mě to reprákama není.. přece máš 650W,ale napiš sem info o tvojí sestavě Pc.. jinak se podívej jestli větrák nemá nános prachu..
JUST METAL RULES THE WORLD!!!
-
- Pohlaví:
Pokud je v záruce tak určitě reklamovat. Jsou jisté možnosti a ne vždy kdy to jde promazat, ale pokud je to v záruce pak netřeba nic řešit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 5466
-
od second32
Zobrazit poslední příspěvek
13 úno 2025 22:02