ahoj,
uz mam trosku postarsi pc, nejakych 5 let, ale problem, ktery chci popsat snad neni duvodem.
snad mi dokazete poradit?
pri otevrenem prohlizeci mi za nejakou neurcitou dobu zacne dane okno blbnout a to ze zacne sjizdet dolu a kam to jde, misi se nedari rolovat, postranim posuvnym nesmyslem taky ne, stale jako by to tlacilo dolu.
je mozne vyskakat treba sipkami na klavesnici, ale v zapeti zase sleti dolu. deje se tak chvili a potom problem prestane. nedari se mi v tu inkriminovanou dobu ani tahem oznacit okno pro vepsani webove adresy.
deje se to taky ve windows commanderu, ten jisty problem.
nesmim opomenout, ze i na plose blbne na ikonach, vzdy spadne oznaceni na tu nejspodnejsi.
kdyz sleduji film, tak se treba zacne sekat az se zastavi, tak to resim pauzou a po chvili zkusim znovu rozjet. stane se to treba nekolikrat, nekdy treba vubec za sledovani filmu.
zacalo se mi to dit na systemu, ktery jsem mel tak cca pul roku, rozhodl jsem se pro úreinstalovani a provedl jsem format v konmpetenci instalacniho programu. protoze nejsem nejak moc znaly, abych provedl nejakou asi poradnejsi cistku systemu. stale se jednalo o xp profes.
dokazete mi nekdo poradit prosim, jsem uz z toho zoufaly.
zkusil jsem treba i prehodit na jinou mouse, jsem myslel ze je treba problem v ni, ac je nova a porad stejne.
dekuji moc Vam vsem za postrehy
petr
trable se systemem?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: trable se systemem?
Podle všeho máš v PC nezvané hosty. Dej log z programu Hijackthis do stejnojmenné sekce a požádej o kontrolu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jen doplním, že návod na vytvoření logu najdeš u mě v podpise 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
dekuju kucíí
pozdeji to dem hodim

pozdeji to dem hodim
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”