Nejde stahovat (vyřešeno)

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Martin11
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nejde stahovat (vyřešeno)

Příspěvekod Martin11 » 07 bře 2009 23:58

Mám problém s jakýmkoliv stahování (uloz.to, rapid, Czshare). Od čtvrka mi to totiž nefunguje. Předtím to jelo v klídku. Ve čtvrtek jsem dal stahovat soubor přes noc, vycházelo to cca za 45 min. soubor stahnut, ale pač to bylo v noci, tak jsem nechtěl čekat a nastavil jsem automatické vypnutí PC na 1hodinu, zhruba jsem měl 15 min. rezervu, ale nestačilo to. Já myslím, že to bude tím. Soubor se nestáhnul a od té doby to nejde. Dám třeba na uloz.to soubor, opíši kod a dál stahnout, vyskočí okno dám uložit a vyberu místo na disku a povrdím. A pak příjde chyba, ve správci uloh naskočí stahování neodpovídá a dám ukončit úlohu tak se vypne všechny okénka internetu. Neví te jak to napravit. Díky za rady
Naposledy upravil(a) Martin11 dne 10 bře 2009 18:09, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nejde stahovat

Příspěvekod Pic » 08 bře 2009 00:52

Zkus program, který používáš na stahování odinstalovat, pročistit registry i PC programem Ccleaner a pak program, kterým stahuješ nainstaluj znova.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Martin11
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Nejde stahovat

Příspěvekod Martin11 » 08 bře 2009 01:26

zasílám odkaz na fotky, poslední kroky při stahování, mrkněte a myslím, že pochopíte
http://uloz.to/1421955/Uloz.zip

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”