Ahoj, já si vše stahuju přes torrenty už několik let; teď stahuju nějaké věci ze stránky cztorrent a koukám, že v mém Utorentu je vše na 0 (nula) – nula seedu, nula peeru, 0 rychlost. Co to může sakra být? Net mi lítá v poho.
Začalo to včera a ta stránka cztorrent je taky nějaká divná. Nejde mi ji načíst. Že by ji zablokovali, nebo čím to může být?
// 1) s ohledem na pravidla jsem ti upřesnil nadpis; titulek torent je hodně nevýstižný.
// 2) Při psaní příspěvků ve vlastním zájmu používej věty; čárky a tečky mezi nimi (interpunkci).
// Původní text(*) jsem si musel přečíst několikrát, než jsem vůbec pochopil, co chceš.
// Nakonec jsem ti to trochu učesal; neříkej, že to příště nezvládněš sám.
// Myloš
(*) Ahoj já si vše stahuju přes torenty už několik let - ted stahuju náký věci ze stránky cztorent a koukám v mím Utorentu je vše na 0 (nula) nula seedu nula peeru 0 rychlost co to může sakra být net mi lítá v poho začalo to včera a ta stránka cztorent je taky náká divná nejde mi ji načíst že by ji zablokovali-nebo čím to může být ?
Stahuju z CzTorrent a vše je na nule, tam i zpět*
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Torenty
asi mají výpadek
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Re: Stahuju z CzTorrent a vše je na nule, tam i zpět*
Přesně tak už od včerejška to nějak habruje, ale přes no cjsem stáhl celej film a v klídku. Takže si počkej a rozjede se to 

GA-P35-DS4, Core2 Duo E6850 3,0GHz, Zotac GTX 285 1GB, Enermax Liberty 620W, 2x1GB Kingston 667MHz + 2x1GB Kingston 800Mhz, 3x320GB Seagate Barracuda, Sony Nec AD-7173S