monitor se nerozsvítí
monitor se nerozsvítí
Zdrávím všechny, mohli by jste mi poradit??? Když zapnu pc, tak se mi nerozsvítí monitor až snad po dvouch vypnutích na tvrdo nebo nějakym tom restartu se chytne a běží v pohodě... ale dělá mi to při každym novym spuštění pc... a už mě to nebaví pořád restarovat... nevíte čím by to mohlo být??? díky za opovědi
Re: monitor se nerozsvítí
Zkus pořádně zastrčit kabely mezi PC a monitorem, někdy se trochu uvolní a pak to blbne.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pospuštění PC a nenaskočení monitoru svítí kontrolka na monitoru žlutě, nebo zeleně?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
kabely od monitoru sem taky zkoušel a nepomohlo to... svítí žlutě, ve stavu vypnutým..
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Zkusil bych vypnout kompl a a koknout na grafiku..jestli je na fest ve slotu
zkusim to, ale nedávno sem to měl rozdělaný a zkoušel sem jestli nejsou povolený kabely.. grafika trošku nedržela v tom platovym bazmektu co drží karty, tak jsem ji dal ještě na šroubek a teď drží jak...
dyžtak to rozdělám a vyzkoušim..

tak jsem to rozdělal, grafika tam držela, ještě jsem zkontroloval kabely a po zapnutí pc se monitor opět na poprvé nerozsvítil.. 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Buď problém s monitorem - odzkoušet s jiným PC, nebo problém s grafickou kartou, či s ovladači grafické karty. Pokud se na Monitoru nic nezobrazí, ani žádný text, může to být i jiný problém s PC. Jestliže PC jednou při spouštění nepípne, může být také problém s pamětí, nebo i zdrojem. Pokud máš v PC vice pamětí nech vždy v prvním slotu jednu a zkus spustit PC. Paměti vyměňuj při vypnutém PC a ještě pozor na statický náboj, ať paměti neodpravíš. Bliká při spuštění PC dioda signalizující činnost disku?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
když zapnu pc tak dioda disku svítí, ale nebliká..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus odpojit disk (oba kabely k němu),zda naběhne PC alespoň do Biosu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
tak jsem odpojil hdd a nenajel ani do biosu... zkoušel jsem ramky, tak že mi v pc zůstala jenom jedna a monitor se nerozsvítil.. už mě nenapadá čím by to mohlo být... vždy když zapnu pc tak dioda od zdroje svítí a od hdd taky, přitom by měla blikat že hdd pracují.. buď je problém s hdd nebo už nevim čím.. leda že by to potom dělal operační systém, ale tím si nejsem jist..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vlož sem komponenty PC, včetně zdroje (značka a W).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10975
-
od JuRas