Poradi nekdo,jak psat SMS z netu, zdarma bez registrace. A pokud mozno univerzalni, bez primeho zadavani operatora, ale jen se zadanim cisla - odeslat.
Porad mam problem s odesilanim:
- smsmania.cz ..kdyz poslu nekolik zrav po sobe, tak dojde prvni, druha ne, a pak treti ..a pritom to pise, ze bylo odeslani, ale na mobil mi vsechny nedosly.
- smsmaniak.cz ..pri zadani cisla, se dole objevi dalsi okynko, kde se ma napsat kontrolni text, ale zadny na strance neni, takze pri kliknuti -odeslat- vyskoci cerveny text, ze kod nebyl zadan, kterej tam na strance ale nikde neni
- esemeska.cz ..presmeruje na stranku operatora a tam pri posilani na O2 ..to strasne dlouho trva, nez se to odesle a i kdyz to napise odeslano, na mobil mi nic nedoslo.
- freesms.cz ..presmeruje na stranku 1188, dlouho to trva a pak napise session vyprsela (a nebo to aji dojde)
- poslatsms.hyperinzerce.cz ..to fungovalo a tedkom uz ne
...chtela bych neco, co fakt funguje bez toho, aby clovek nevedel, zda to vubec doslo (a nebo aspon jakoze s velkou pravdepodobnosti, ne jako treba smsmania, ktera napise -odeslano- a nic nedojde)
SMS z netu Vyřešeno
Re: SMS z netu
zkus toto
www.sms-zdarma.cz
www.sms-zdarma.cz
-
- Pohlaví:
Nevim, jak je to propojene, ale z te stranky to normalne presmerovalo na stranky iperatora a SMS odesla celek o dost rychleji, nez predtim ..na O2 (na V-foen odchazi vzdy dobre).
http://www.smsmania.cz/ ...totp je idelani stranka, ...jen zadas cislo a odesle se to automativky na operatora, ..ale psala jsem u toho, ze kdyz si to posilam sama-sobe, tak plno zprav nedojde.
(takze nejakoupodobnou stranku, ..kdyby mel nekdo overenou, ze dochazi -vse-, nebo aspon s duverou, ze skoro vse)
http://www.smsmania.cz/ ...totp je idelani stranka, ...jen zadas cislo a odesle se to automativky na operatora, ..ale psala jsem u toho, ze kdyz si to posilam sama-sobe, tak plno zprav nedojde.
(takze nejakoupodobnou stranku, ..kdyby mel nekdo overenou, ze dochazi -vse-, nebo aspon s duverou, ze skoro vse)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
používám program Eurotel SMS a má i seznam lidí, které si můžu hodit do lišty a posílá to do všech operátorů zdarma a rychle
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Ja bych zadny program nechtela ani seznam lidi.
Kamaradka se zaregistrovala http://poslatsms.hyperinzerce.cz/ ..posila to na vsechny operatory (ale kolikrat mi to neodesle) a potom co se zaregistrovala, mela pak seznam kontaktu, atak, ..no a zacalo ji chodit milion reklam ...
Nebo jako na smamania.cz ..taky nabizeji registraci, seznam, ale ja to nechci. Ja nevplnuji ani prave datum narozeni treba pri registraci na email, apod., a ani nechci, aby seznam mych lidi byl na netu. Jo, na ICQ, email, apod., muzou chodit spamy ..ale nechci se dozit, ze zadam registraci udam nejake udaje, a kontakty a oni me i jim zacnou posilat blbosti na mobil.
Tak hledam, kdo ma ''100%'' jistotu s net-odesilanim.
Kamaradka se zaregistrovala http://poslatsms.hyperinzerce.cz/ ..posila to na vsechny operatory (ale kolikrat mi to neodesle) a potom co se zaregistrovala, mela pak seznam kontaktu, atak, ..no a zacalo ji chodit milion reklam ...
Nebo jako na smamania.cz ..taky nabizeji registraci, seznam, ale ja to nechci. Ja nevplnuji ani prave datum narozeni treba pri registraci na email, apod., a ani nechci, aby seznam mych lidi byl na netu. Jo, na ICQ, email, apod., muzou chodit spamy ..ale nechci se dozit, ze zadam registraci udam nejake udaje, a kontakty a oni me i jim zacnou posilat blbosti na mobil.
Tak hledam, kdo ma ''100%'' jistotu s net-odesilanim.
Posílej SMS přes ICQ.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
anebo rovnou nejakej sms softik :)
-
- Pohlaví:
To zase musim zapinat ICQ ..a v cesku to neni moc popularni .. 1 sms odeslu strhne se mi 5 bodu, 1 sms prijmu, pricte s emi 1 bod ...coz samo o sobe je sluzba na prd, ..za chvili ses bez bodu.
Zadnej program, nic takoveho nechci, ani se registrovat, ..chci jen posilat a ne abych se nekde registrovala a kdo-vi komu tak dala cislo, aby mi pak chodilo kde co, ..a program ..tak to zase nejsem takovej pc-fanousek a navic je to spojene s registraci a sdilenim seznamu.
Jak jsem psala, ..snad nekdo musi mit overeny net-odesilani sms ..me teda ne-vsechny sms dojdou, kdyz si je posilam sama sobe.
Zadnej program, nic takoveho nechci, ani se registrovat, ..chci jen posilat a ne abych se nekde registrovala a kdo-vi komu tak dala cislo, aby mi pak chodilo kde co, ..a program ..tak to zase nejsem takovej pc-fanousek a navic je to spojene s registraci a sdilenim seznamu.
Jak jsem psala, ..snad nekdo musi mit overeny net-odesilani sms ..me teda ne-vsechny sms dojdou, kdyz si je posilam sama sobe.
Tak radši nezapínej ani PC ... žere dost proudu 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
než jsem objevil Eurotel SMS, tak jsem posílal SMS z netu na http://www.sms.cz, ale je to naprd, protože třeba na kyslíka můžeš napsat jen 60 znaků a pokaždé vyplňovat ověřovací kód. nevím,proč se bráníš programu, protože než otevřeš net, než vyplníš číslo, ověřovací kód, meil a další, tak z programu máš odeslány minimálně 3 SMS a nemusíš se o nic starat.jen napíšeš text a klikneš na odeslat 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
tak tak...treba kubik dream com je bezva..vsechno neomezeně..
-
- Pohlaví:
na Kyslika :0)
...protoze komplum nerozumim a necpu do nej vse, i kdz by to treba relativne ulehcilo zivot. Treba ani download-manager, apod., vystacim se stahovanim pres torrent a jinak, ..no, holt stahuji a kdyz to trva prilis dlouho, tak to zastavim a zkusim jindy. A nebo stahuji po castech, bez pouzvani zadneho managera. A to mi prijde podobne, ..stahnout nejaky program jen na posilani SMSek, i kdyz obrazek vypada luxusne (jakoze nevim, kam se mi to do komplu pak uklada, atd., ja v komplu nepouzivam ani outlook, kde bych mela nejake kontakty a osobni udaje).
...kazdej rika, ..posilej z netu, ale nikdo nevyzkousi, zda odchazi vsechny zpravy, ..treba tedkom jsem poslala 5 zprav po sobe, jako postupne, a nedosla druha, ..a pritom na netu to napsalo -odeslano- (smsmania.cz), a na http://poslatsms.hyperinzerce.cz/ jsem poslala jednu a dalsi uz nesla odeslat ...tak se tomu asi neda moc verit, kdyz uz 30 minut mi chybi jedna sms a tak celek by nedaval smysl.
...protoze komplum nerozumim a necpu do nej vse, i kdz by to treba relativne ulehcilo zivot. Treba ani download-manager, apod., vystacim se stahovanim pres torrent a jinak, ..no, holt stahuji a kdyz to trva prilis dlouho, tak to zastavim a zkusim jindy. A nebo stahuji po castech, bez pouzvani zadneho managera. A to mi prijde podobne, ..stahnout nejaky program jen na posilani SMSek, i kdyz obrazek vypada luxusne (jakoze nevim, kam se mi to do komplu pak uklada, atd., ja v komplu nepouzivam ani outlook, kde bych mela nejake kontakty a osobni udaje).
...kazdej rika, ..posilej z netu, ale nikdo nevyzkousi, zda odchazi vsechny zpravy, ..treba tedkom jsem poslala 5 zprav po sobe, jako postupne, a nedosla druha, ..a pritom na netu to napsalo -odeslano- (smsmania.cz), a na http://poslatsms.hyperinzerce.cz/ jsem poslala jednu a dalsi uz nesla odeslat ...tak se tomu asi neda moc verit, kdyz uz 30 minut mi chybi jedna sms a tak celek by nedaval smysl.