Firefox je rychlejsi nez Internet Explorer?
Firefox je rychlejsi nez Internet Explorer?
Cauky lidi ja mam takovej dojem ze Mozilla Firefox je rychlejsi nez Internet Explorer raychle necteni stranek atd. Mate taky stejny nezor?

Re: Firefox je rychlejsi nez Internet Explorer?
ale to se ví už dávná a pokud chceš to nejrychlejší tak safari a nebo úplně nejrychlejší google chrome
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Safari nebo Google co?
No a kde to stahnu?

safari http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a ... /safari/?g chrome http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a ... /chrome/?g
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
A co pouzivas ty Zao?
Jen tak pro zvedavost 
Jen tak pro zvedavost Re: Firefox je rychlejsi nez Internet Explorer?
FF protože už ho mám dlouho má dobrý doplňky sem na něj zvyklej a taky tady mám hlavně všechny záložky
Jen ohlednětěch záložek, safari si je všecky umí přetáhnout do sobe(od firefoxu)
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
To zas bude flame.
BTW Tohle je opravdu inteligentní diskuse.
BTW Tohle je opravdu inteligentní diskuse.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Notebook jen na internet a video.
od BigSandy » 24 říj 2025 10:40 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 4135
-
od meda2016