kopírování z cd do počítače
-
- Pohlaví:
Re: kopírování z cd do počítače
Nero má ASPI ale někdy to chce aktualizaci. Ale kdyby byla chyba tady, pal by to nepřehrálo nic.?
Filmy a videa jdou bez problémů, všechna videa můžu v WMP normálně přehrát a kopírovat taky, jen ta hudba...
Pokud mají originály příponu *.wav tak je to podivné. Mělo by tam být *.ccd (CD-Audio).
Některé mají příponu .ccd, některé .mp4, .mp3, ale žádné cd nepřehraje.
WMP ohlásí chybu "C00D0FAB" opravu jsem zadala, ale stále nic, knihovna sice sepíše seznam písniček, ale spustí se jen první a to ještě cca 70 sekund a zasekne. Napíše "chyba", dál nepřehraje nic.
Zkoušela jsem dát do pc datové DVD, na kterém jsem předtím uložila i písničky a WMP je všechny v klidu přehraje. To je divné. Zkopíruje je do počítače klasicky ctrl+v.
Netušíte, v čem může bých chyba??
WMP ohlásí chybu "C00D0FAB" opravu jsem zadala, ale stále nic, knihovna sice sepíše seznam písniček, ale spustí se jen první a to ještě cca 70 sekund a zasekne. Napíše "chyba", dál nepřehraje nic.
Zkoušela jsem dát do pc datové DVD, na kterém jsem předtím uložila i písničky a WMP je všechny v klidu přehraje. To je divné. Zkopíruje je do počítače klasicky ctrl+v.
Netušíte, v čem může bých chyba??
-
- Pohlaví:
To je opravdu záhada. Zkus ještě otevřít Tento počitač, klikni pravou myší na mechaniku a vyber Přehrát automaticky.
Stejný efekt, spustí se první písnička, v polovině se zasekne, ohlásí chybu a konec. Myslím, že je čas jít počítač reklamovat...
-
- Pohlaví:
Pokud máš tu možnost, tak to udělej a pak nezapomeň napsat, kde byl zakopaný pes.
Jj půjdu to reklamovat, tohle je pro mě docela důležitá věc, ale nebude to hned, počítač potřebuji prakticky denně. Určitě pak dám vědět.
Zatím moc děkuju!!
Zatím moc děkuju!!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nějak sem se nedočetl zda to dělá jen to jedno CD nebo i jiné originální a zda toto inkriminované CD jde přehrát v jiném PC? BTW není na obalu CD ikona s přeškrtnutým PC? (někdy je velice miniaturní!)
Jak se vypořádat s Key2Audio
http://www.cdr.cz/a/4359
Jak se vypořádat s Key2Audio
Key2Audio je asi hned po Cactusu druhou nejrozšířenější ochranou (?) proti kopírování CD-DA (především ji používá Sony). Otazník za slovem "ochranou" je zcela na místě. Co je to za ochranu, když brání legálním majitelům před možností si CD přehrát v PC, potažmo si udělat záložní kopii. Kdyby CD-DA nebyla tak drahá (kdeže pak je avizované zlevnění?), jistě by zálohy nebylo třeba, ale takto? Ale to jsem zase už jinde.
http://www.cdr.cz/a/4359
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
No dělají mi to všechny cédečka, která jdou na jiném počítači normálně přehrát. Dvd filmy spustí bez problémů, hrajou perfektně až do konce.
Psala jsem na hp.cz (můj počítač je hp), odpověď byla stručná - doneste počítač do servisního střediska.
Počítač používám denně, určitě ho tam ale budu muset odnést.
Na adrese hp.com jsem našla fórum, kde pár lidí řeší úplně stejný problém, zatím bez výsledku...
Psala jsem na hp.cz (můj počítač je hp), odpověď byla stručná - doneste počítač do servisního střediska.
Počítač používám denně, určitě ho tam ale budu muset odnést.
Na adrese hp.com jsem našla fórum, kde pár lidí řeší úplně stejný problém, zatím bez výsledku...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3030
-
od LukM
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 14:03