Karlosi, máš samozřejmě pravdu. Já byl v Praze včera a že bylo liduprázdno říci nemohu. Metro bylo na můj vkus docela plné, ale že bych měl strach, či cítil něco, co by ve mě vyvolalo pocit na zvracení jsem nepostřehl. V metru to byly převážně mladí lidé a feťáky jsem tedy nepotkal, jen bezdomovce, kteří se za dozoru policie váleli ve stanicích metra, ale to je všude. Je fakt, že Prahu neznám. Jsem typ, který když má jet někam do neznáma, tak má nervy a radši to zapíchne v P+R a dál jede MHD, ostatně u vás, kde jsou intervaly 4 min. je to božské. Zde v Třebíči jezdí busy jednou za půl hodiny, o víkendech je interval hodina, to je pak lepší jít pěšky. Takže ať je Praha jákakoliv, pro lidi, kteří nejsou zvyklý na luxus pražského života, je návštěva Prahy atrakce nad atrakcí...
Jiná věc než auta, jsou motorky, to je někde jinde, ale osobně si nedokážu představit se posouvat ráno, kdy spěchám do práce po ulici Legerova dále, či jinde..je fakt, že ve všední den to musí být i v metru neúnosné, ale i my zde máme ráno autobusy plné a to mi věřte, že s půlhodinovými intervaly je přecpanost zdejší MHD katastrofální..zlaté metro..
Jinak tvůj názor ti neberu..každý žije někde jinde a je zvyklý na něco jiného..pražáci chtějí na vesnice, vesničáci zase do Prahy