Otazka na uplně jiné téma:-)

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Otazka na uplně jiné téma:-)

Příspěvekod Tomina » 15 bře 2009 11:54

Karlosi, máš samozřejmě pravdu. Já byl v Praze včera a že bylo liduprázdno říci nemohu. Metro bylo na můj vkus docela plné, ale že bych měl strach, či cítil něco, co by ve mě vyvolalo pocit na zvracení jsem nepostřehl. V metru to byly převážně mladí lidé a feťáky jsem tedy nepotkal, jen bezdomovce, kteří se za dozoru policie váleli ve stanicích metra, ale to je všude. Je fakt, že Prahu neznám. Jsem typ, který když má jet někam do neznáma, tak má nervy a radši to zapíchne v P+R a dál jede MHD, ostatně u vás, kde jsou intervaly 4 min. je to božské. Zde v Třebíči jezdí busy jednou za půl hodiny, o víkendech je interval hodina, to je pak lepší jít pěšky. Takže ať je Praha jákakoliv, pro lidi, kteří nejsou zvyklý na luxus pražského života, je návštěva Prahy atrakce nad atrakcí...
Jiná věc než auta, jsou motorky, to je někde jinde, ale osobně si nedokážu představit se posouvat ráno, kdy spěchám do práce po ulici Legerova dále, či jinde..je fakt, že ve všední den to musí být i v metru neúnosné, ale i my zde máme ráno autobusy plné a to mi věřte, že s půlhodinovými intervaly je přecpanost zdejší MHD katastrofální..zlaté metro..
Jinak tvůj názor ti neberu..každý žije někde jinde a je zvyklý na něco jiného..pražáci chtějí na vesnice, vesničáci zase do Prahy :wink:

Reklama
Pernee44
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pernee44 » 15 bře 2009 13:01

K tomu hubnutí...jde o to mít větší výdej než příjem energie, nemám pravdu? Na to je podle mě ideální posilování (ne nějaký hardcore, prostě si tak 2x tejdně dát půlhodku, klidně i doma). Váhy se sice moc hejbat nebudou (pokud nejste hodně tlustí), ale tuk půjde dolů. A neni nad kvalitní jídlo :D . Já mam školu na kopci, asi 2km cesty, k tomu du 2x tejdně do hudebky (taky kolem 2km) a na florbal. Do hudebky jezdim na kole, protože větčinou nestíhám a je to rychlejší. Chce to prostě nějakou aktivitu mno. Já to zase vynahrazuju sezením u kompu :D .
Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 15 bře 2009 13:10

Pernee44: Pohyb je důležitý, ale ne každému pomůže. Například já moc nejezdím autem či busem. Raději se projdu. Chodím plavat (30x 50m bazén za 60 minut), jezdím dost na kole (dost myslím tím 1 výjezd = min. 80km) a stejně mám 10kg nadváhu a vysoký tlak (před dvěma lety mi naměřili 180/110! Nyní mám 130/75, díky práškům). Proč mám vysoký tlak mi nezjistili, jsem prý až na toto úplně zdravý. Znám dost tlustých lidí, kteří mají pohybu víc než hubený člověk a stejně nezhubnou. Prostě už jsou takoví.
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 15 bře 2009 13:14

do posilky nechoďte :-D jinak se vám stane to co mě, že budete závislí a budete tam 2h 4x týdně úplně vás to pohltí když budete někde před zrcadel tak si budete zatínat svaly když se nudíte tak zatínáte svaly a furt musíte bouchat a když nestihnete jít na tréning tak jste z toho smutní a celej svět vás se*e a je toho mnohem víc, třeba to někoho tak nechytne ale mě to úplně pohltilo:-D
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 15 bře 2009 13:39

Zlatý žravý auta...

Pernee: počkej až budeš po dvou dětech :lol: :lol: :lol:
Mike007: Tak to se můžu na všechno vyprdnout. Mám 140/110 bez bobulí, a po třech nedělích, kdy nejím po šesté večerní, omezení piva na pět kousků týdně a vynechání uzenin a naopak zařazení zeleniny, vlákniny a lecitinu, jsem se dostal o 6 kilo níž a mám tak již "pouhých" 15 kilo navíc (dle tabulek). :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 15 bře 2009 13:54

karlos: Možná by pomohlo omezit sezení u počítače, jenže to se jen tak nepovede :P
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 15 bře 2009 14:24

Mám 196 cm / 80 kg a vyhovuje mi to, kdysi 95-99-105 kg, spadl jsem až na 70 kg a musel jsem přidat v jídle, abych si udržel mých oblíbených 80 kg. Hubnout se nemá rychle, ale pozvolna. Je pravda, že skoro obden ujdu pěšky 12-14-16-24 km (jak kdy). Je to návykový. Už mám prvního klienta zde na Vysočině (na 99%) a na jaře začínám jeho trénink (3-měsíční). Je doba, že má stále více lidí problémy s nadváhou, tlakem, srdcem, cukrovkou. Už dokonce děti a mládež. Jsme takový, jak žijeme. Jsem kdysi taky seděl u PC 18 hodin denně.

mike007: Vitamín U(zeniny) je přesolený, sůl krásně zvyšuje tlak. Stejně tak instantní polévky.

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 15 bře 2009 14:58

X: jj, však jsem psal, že to mám z vitamínu U :lol:
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”