ICQ ani QIP nejede
Re: ICQ ani QIP nejede
hele, a ma vubec dobre prihl. udaje? to nic nenapise kdyz da prihlasit?
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já nemám s qipem problémy. Nejspíš má opravdu špatný údaje nebo zase řádit ruský programátor a kradl accounty? Nestahovala smajlíky do ICQ?
Web managery ji jedou ale icq ji napiše že pry ať se zkusi přihlasit později a qip nejde nainstalovat
ZK-M2N-SLI,AMD Athlon x2 +5600,2048 MB DDR2 patriot,ATI-4850,320GB HDD WD ,Chlazeni AC,Zdroj 500W Seasonic 12cm,DVD-RW LG,case ewrocase sit nejvetsi,a novy chladic noctua 12cm.NTB ACER Extensa 5620G,Intel C2D T7500/800/4Mb L2/4Gb DDR2,GK ATI 3470 256 své+TB,320Gb WD
firewall?
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemyslím, že by firewall branil zrovna QIP.exe

Proč firewall mysliš že to blokuje
ZK-M2N-SLI,AMD Athlon x2 +5600,2048 MB DDR2 patriot,ATI-4850,320GB HDD WD ,Chlazeni AC,Zdroj 500W Seasonic 12cm,DVD-RW LG,case ewrocase sit nejvetsi,a novy chladic noctua 12cm.NTB ACER Extensa 5620G,Intel C2D T7500/800/4Mb L2/4Gb DDR2,GK ATI 3470 256 své+TB,320Gb WD
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jkaou, že verzi ICQ má?
-
- Pohlaví:
Tak, at proste pocka. Vzhledem k uvedenym potizim, ..odlozeni prihlaseni na ICQ, tak prece jen prihlaseni pres web je jine, nez primo pres ICQ (i kdyz, ja kdyz mela tento problem, tak mi neslo ani jedno).
A pripadne at se podiva na obecne ICQ forum, ...kde ale uz nidko o tom nic nepise (stranka icq, ..zalozka technicke forum, kde si lide pisi poznatky jako na foru. - ja o tom nevedele, dokud pred par dny nehledala duvod toho co pises.)
Qip ..to je nevim. ICQ sem resila.
Obecne doporuceni na ICQ je toto:
Click Main > Options. In the Options window click Connections from the Advanced list on the left.
Select Manual settings. Under ICQ Server, change the port number to 5190 or 443. Click OK and try to connect.
A jakysi Nemec psal, ze to vyresil jinak:
Wenn ich auf Anmelden drücke mit meinen Accountdaten dann kommt folgende fehlermeldung : "Hoppla, da lief'was falsch.Versuch es erneut.
Ich habe diese Problem jetzt schon seit 3 Tagen..
Danke für die folgenden Antworten.
.
Lösung für die Loginprobleme!!!
Hauptmenü - Optionen - Verbindung
Manuelle Einstellungen:
Host:
205.188.251.43
Port auf 516X = X Zahl 0-9
Dann läuft das wieder!
...
Ja bych se do tho nepoustela, jeste bych den pockala. Me to neslo cca 4 hodiny, ..pak jsem to zkusil a uz to slo (mezitim mi to 2krat dalo hlasku, ze 30 minut musim pockat, pak uz jsem to nezkousela tak casto, a za 4 hodiny jsem se prihlasila na ICQ).
A pripadne at se podiva na obecne ICQ forum, ...kde ale uz nidko o tom nic nepise (stranka icq, ..zalozka technicke forum, kde si lide pisi poznatky jako na foru. - ja o tom nevedele, dokud pred par dny nehledala duvod toho co pises.)
Qip ..to je nevim. ICQ sem resila.
Obecne doporuceni na ICQ je toto:
Click Main > Options. In the Options window click Connections from the Advanced list on the left.
Select Manual settings. Under ICQ Server, change the port number to 5190 or 443. Click OK and try to connect.
A jakysi Nemec psal, ze to vyresil jinak:
Wenn ich auf Anmelden drücke mit meinen Accountdaten dann kommt folgende fehlermeldung : "Hoppla, da lief'was falsch.Versuch es erneut.
Ich habe diese Problem jetzt schon seit 3 Tagen..
Danke für die folgenden Antworten.
.
Lösung für die Loginprobleme!!!
Hauptmenü - Optionen - Verbindung
Manuelle Einstellungen:
Host:
205.188.251.43
Port auf 516X = X Zahl 0-9
Dann läuft das wieder!
...
Ja bych se do tho nepoustela, jeste bych den pockala. Me to neslo cca 4 hodiny, ..pak jsem to zkusil a uz to slo (mezitim mi to 2krat dalo hlasku, ze 30 minut musim pockat, pak uz jsem to nezkousela tak casto, a za 4 hodiny jsem se prihlasila na ICQ).
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Obecně bych ICQ nastavil tak, že bych ho poslal do koše. Větší brzdič počítačr nezmám. Je to přereklamovaný (zbytečný)sw.
Stene píše:Nemyslím, že by firewall branil zrovna QIP.exe![]()
qip nemusi jit, protoze tam (asi v OS) ma neco bugly a jestli ma xp tak ej to jeste pravdepodobnejsi, ty maji sklony k sebedestrukci.
ale icq by tohle mohlo psat jako kdyz nema pripojeni. firewall mu ho muze bloknout (hlavne pokud ma smart security od esetu, ten dela nezkusenym uzivatelum peknej curbes). ja sam nevim, jak se sw od AOLu chova, ja ho radim k tem nejhorsim co kdy byly napsany a radsi pouzivam mirandu, ale fw mozny je... proc ne?
at si schvalne zkusi jiny messengery
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
chapu to tak,že QIP ji nejde nainstalovat...takže chyba muže byt v instalatoru nebo ve win nebo vir..nebo ja nevim....a ten problem s icq mi pripomina..že kdyz sem se snazil nekolikrat prihlasit blbym heslem nebo čislem..tak mi to taky vypisovalo .že mam to zkusit pozdeji....chtělo by to ucelenější a přesnější info..třeba ohledně toho QIP...jí nejde nainstalovat doslova,nebo spustit,nebo se přihlasit....?
to je taky pravda... icq protocol (oscar) po nekolika neuspesnych pokusech te odmitne prihlasit, ale zase nevim jak dlouho uz to nejde
zkousela se prihlasit teda na jienj ucet?

zkousela se prihlasit teda na jienj ucet?