ahojjte všem, mám problém. Mám počítač, a všechno de bez problému. Už jsem tu jednou tentýž problém psal ale teď to píšu znovu jelikož jsem si koupil novou grafiku a problém přetrvává. Je to sice starší počítač ale vždy šel. Můžu na něm dělat všechno ale můžu hrát jen hry , které jsou ve windows okně takže třeba lineage 2 ,archlord 3 , ale jakmile tam zapnu třeba call of duty tak okamžitě se mi sekne počítač. Nevím co mám s tím dělat jsem s toho docela vyřízenej napíšu jsem všechny informace co mám o hardwares
Procesor : Amd sempron 2800+ 1.61Ghz.
Deska : GIGABYTE GA-K8NS
Ramky : 1.25 GB
Grafika : GE Force MX 440 64MB
------Prostě už sem v nesnázi. Tento počítač není moc herní ale dřív jsem na něm hrál CoD 2 a takové hry a teď mi jdou hry co jsou hrát v okně windows. Jinak nic jinýho mi nejde. Zkoušel jsem i stáhnout nějaké ovladače a stejně nic nepomohlo. Jedina hra co mi jde bez hraní v okně je Strongolkd Crusader a counter strike 1.6 ale ten mi de tím způsobem že musím hrát na nejmenší grafiku a mít zbraň v levačce a to se nedá hrát.. Kluci prosím poraďte mi
Neco z hardwarem ale nevim co
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Neco z hardwarem ale nevim co
počkej to už je tam nová gk?? to jasný že COD4 nepojede ale zase to cs 1,6 je divný....koukni do správce zařízení jestli tam není vykřičník
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ne není tam vykřičník předtím s em ispálil PC, sehnal jsem si tenhle a byla tam grafika Ati 9600+ 128MB a blblo to jako teď, kluci z PC-help poradili ať si koupium grafika že je to nejspíš grafikou ale není to grafikou nevím co s tím jsem na šrot

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prověř RAM memtestem, HDD utilitou od výrobce.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak jsem stahl nejakej memtest ale je tam tabuulka kd emam napsat kolik megabytu chci otestovat a 10MB testuju asi 45minut. kdyz napisu 1000MB tak to nema cenu testovat protoze to ten pocitac driv bouchne nez mi otestuje ramky. hele prosimte nemohl bysmi poslat odkaz na stranku kde je ten memtest co znas ty jelikoz ten co jsem stahl ja tak to je strasny diky predem
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Použij Ultimate Boot CD
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no uz je to par mesice co sme resili tento zahadny problem ,,, po te dobe se nic nezmenilo az na jednu vec... Sehnal jsem si program jehoz nazev si nepamatuji ale vim jedno ze my sam nasel veskery ovladace pro hardware a dokonce k hardwaru vyhledal novy lepsi ovladac. Tak mi to nedalo a vyzkousel jsem to a jaky ze byl vysledek? se radci ani neptejte! zadny porad to nefunguje. Proste muj pocitac ma veskery hardware v poradku+veskery ovladace sedeji k danemu hardwaru na 100% ale napriklad counter strike mi nefunguje a ani call of duty 1 . Proste uz nevim co udelat aby mi pocitac sel na 100% tak jak ma. Pokud nekdo si bude cist od prvni stranky co jsem psal a bude mit naladu tak prosim poradte jelikoz ja uz nevim proste co mam delat. diky
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
kdyby nekdo mel naladu tak hosi poradte mi jsem cs 1.6 manijak a umru jestli nebudu hrat

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud si nepořídíš lepší GK, tak si moc nezahraješ.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no v tom stebou nesouhlasim jelikoz kdyz jsem zacibnal hrat cs 1.6 mel jsem procesor 800Mhz , ramky 512 a grafiku 16 od trident nebo nejak tak a tedka mam sice ksunta ale pod procesocer 1.6ghz - 1GB ramky a 64MB bych mel spravne hrat hry typu NHL 2005, cs 1.6 call of duty 1 a podobne a vymto protoze na tomto pocitaci sem to hral u brachy nez mi ho dal:....dotal sem cely pocitac protoze muj se spalil, vsechny ovladace a vsechno proste sedi na 100% ale i kdyz sem 1000x provedl format vzdycky mi nesla zadna hra proste dou mi jen hry co se daji hrat ve windows okne!!!!!
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pro jistotu bych určitě zkusil grafiku v jiném pc. Či bych klidně koupil novou. I grafika saphire 9250 do PCI slotu bude výkonější. A otestoval bych ji při zateži (ae 3DMARK asi tažko zvládne). 

Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jaký máš zdroj ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
RAM - co znamená rezervováno hardwarem ? Příloha(y)
od Minapark » 05 zář 2024 13:21 » v Problémy s hardwarem - 10
- 3191
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 zář 2024 16:21
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”