Dobrý den.
Mám problém s VNC 4.1.2 v domácí síti. Mám dvě pc propojena do LAN přes Router WELL PTI 945. Spojení VNC se uskuteční ale na host PC je VŽDY nutno odsouhlasit příchozí spojení VNC. Přesněji to píše hlášku IP blablabla try to connect . Do you want to attemp ? V práci máme nainstalovaný VNC na každém PC (cca 15 PC) a nikde to souhlas ke spojení nechce. Poraďte jak nastavit vncserver aby přijímal příchozí spojení automaticky bez souhlasu uživatele. V nastavení serveru jsem zadal IP adresy ze kterých lze spojení uskutečnit ale nikde jsem nenašel automatické spojení.
VNC
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: VNC
hroch123 píše:máš u obou pc výjimku ve firewallu?
Vyjímka ve firewallu je nastavena jinak by se ani PC nepřipijily. Jde mi o to že jakmile se VNC spojí musím běžet k druhému PC a kliknout na connect.
Možná jsou rozdíly ve verzích, viděl jsem VNC i UltraVNC. Zde máš dokonce upravené VNC (nevím jaké verze):
Win VNC - upravený exe soubor-WinVNC na PC bez TrayIcony. Stačí zkopírovat do adresáře kam jste naistalovali.exe
http://rapidshare.com/files/212531177/W ... istal.html
Po stáhnutí přejmenuj na původní název nad linkem pro stažení zde!
Win VNC - upravený exe soubor-WinVNC na PC bez TrayIcony. Stačí zkopírovat do adresáře kam jste naistalovali.exe
http://rapidshare.com/files/212531177/W ... istal.html
Po stáhnutí přejmenuj na původní název nad linkem pro stažení zde!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Obě verze jsou stejné. Jedná se o RealVNC Entrerprise. Nejde mi o to utajit VNC v trayi ale o to abych nemusel běhat z pokoje do pokoje. Je tam interval 10 s tudíž to někdy obtížně stíhám.
/odstraněna citace. memphisto
/odstraněna citace. memphisto
1) necituj předchozí příspěvek
2) obě verze stejné - tu co máš doma i v práci?
3) ta upravená skrytá verze nejspíš funguje jak chceš ...
2) obě verze stejné - tu co máš doma i v práci?
3) ta upravená skrytá verze nejspíš funguje jak chceš ...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak doma mám na obou PC stejné verze. U obou na serveru nastavenu IP adresu pouze druhého počítače v LAN tj. 10.0.0.139 popř. 10.0.0.140 které mohou přijímat. Měl jsem tam i RealVNC free edition a dělalo to samé. Proto jsem nainstaloval RealVNC Enterprise edition protože jsem myslel že u free se prostě kliknout musí (daň za free). Teď píšu z práce a máme tu RealVNC free edition 4.1.3
Za tu citaci se omlouvám.
Za tu citaci se omlouvám.