Ahoj všem,
mohl by mi, prosím, někdo poradit?
Pořád mi to hlásí "Can't find url to code image", případně "nejde získat odkaz". Co s tím?
Předem děkuji za jakékoliv rady!
Peťusek
US Downloader - "nejde získat odkaz"
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: US Downloader - "nejde získat odkaz"
Možná se snažíš stahovat něco, co už neexistuje.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
To jsem samo sebou ověřoval. Normálně přes browser to jde, ale USD ne a ne stahovat.
//Citace posledního příspěvku je zakázána, viz pravidla fóra. Používej tlačítko "Odpovědět". Díky.
//mike007
//Citace posledního příspěvku je zakázána, viz pravidla fóra. Používej tlačítko "Odpovědět". Díky.
//mike007
Trochu se rozepiš, nechce se mi stávat od počítače a jít pro jasnovideckou kouli ... používal jsi USD, šlo to a najednou nejde - nebo jsi teprve USD nainstaloval a nejde to - nebo to nejde jen u pár odkazů ... atd.
Aha, pardon. Dneska jsem to nainstaloval a ještě mi to úspěšně nefungovalo. Nejde to, zdá se, u ničeho, tedy alespoň u žádných odkazů, které jsem zkoušel.
A zřejmě důležitou informací bude, že šlo ve všech případech o RapidShare. Nic jiného jsem nezkoušel.
//mike007
A zřejmě důležitou informací bude, že šlo ve všech případech o RapidShare. Nic jiného jsem nezkoušel.
//mike007
Jakou verzi máš? Doporučuji svou (také mi jedna verze nešla, tato v pohodě):
US Downloader 1.3.5.1+CZ: http://rapidshare.com/files/212267437/U ... Z.zip.html
US Downloader 1.3.5.1+CZ: http://rapidshare.com/files/212267437/U ... Z.zip.html
No, mám stejnou verzi, byť staženou odjinud. Zkusím ten tvůj link a uvidím. Možná bych ti mohl poslat link, abys ho odzkoušel...třeba je skutečně chyba v tom:
http://rapidshare.com/files/59198567/mo ... .part1.rar
Nebo mám poslad úryvek z LOGu?
Kažopádně zkusím stáhnout tu verzi, na kterou odkazuješ. Díky!
P.
http://rapidshare.com/files/59198567/mo ... .part1.rar
Nebo mám poslad úryvek z LOGu?
Kažopádně zkusím stáhnout tu verzi, na kterou odkazuješ. Díky!
P.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud nemáš premium zkus použít jDownloader.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
A co kdyby jsi vyzkoušel mojí verzi (jestli máš uplně stejnou verzi, tak software se musí taky nastavit, každé software), tvůj link je zcela funkční.
Ve Firefoxu bys to zjistil i pohledem, mít plug-in Greasemonkey a skript Rapidshare Links Checker, přečti toto vlákno: viewtopic.php?f=3&t=38558 - a mrkni na obrázek:

Detail obrázku (neklikejte, je to obrázek!
):

Ve Firefoxu bys to zjistil i pohledem, mít plug-in Greasemonkey a skript Rapidshare Links Checker, přečti toto vlákno: viewtopic.php?f=3&t=38558 - a mrkni na obrázek:

Detail obrázku (neklikejte, je to obrázek!

No, tenhle plugin mám, že je ten link funkční, to taky vím. Jen jsem myslel, že to třeba v tomto případě to z nějakého mně neznámého důvodu nejde dohromady s tím USD. :-) Ale díky za tip!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3602
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 říj 2024 16:12