Omezení - Rapidshare
Omezení - Rapidshare
Zdravim, mám dotaz ohledně stahování z Rapidshare. Během minulých asi 14 dní sem každý den stahoval několik Gb dat přes free účet, včera se mi ale objevila hláška že nemohu stahovat žádný soubor, protože z mé IP je právě stahováno. Je to nějaké překročení měsíčního limitu pro stahování nebo je problém jinde?
Re: Omezení - Rapidshare
Zřejmě nemáš veřejnou IP adresu a někdo Tě předběhl.
Mám internet od O2, ale nemám jasno v tom, jestli automaticky přiděluje veřejnou Ip nebo ne, ale tenhle problém se stahovánim sem zatim nikdy nemel. Jinak používám FreeRapid, ale i při pokusu stahovat přes int. prohlížeč to nefugovalo. Ted už stahování funguje, ale nerad bych aby mě to potkalo znovu... 

Mě už se to taky rozjelo, někde asi byla chyba, která už není. 

- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
k.oskar píše: Jinak používám FreeRapid, Ted už stahování funguje, ale nerad bych aby mě to potkalo znovu...
Stěžuješ si jako na co, nebo co řešíš

Člověk se pořád učí.
šulda píše:k.oskar píše: Jinak používám FreeRapid, Ted už stahování funguje, ale nerad bych aby mě to potkalo znovu...
Stěžuješ si jako na co, nebo co řešíšFrre je Free a Premium je Premium
Momentálně už vlastně neřešim nic. Jinak že Free je Free a Premium je Premium vim, ale zajímalo mě, jestli je u Free nějaký omezení v počtu stažených gb za měsíc nebo jestli byla "někde" na Rapidshare chyba...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Whatsapp - omezení příchozích hovorů
od teichmann.ondrej » 23 kvě 2025 13:29 » v Programy ke stažení - 0
- 4209
-
od teichmann.ondrej