Jak udelat zalohu original CD?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

radek178
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Jak udelat zalohu original CD?

Příspěvekod radek178 » 20 říj 2008 22:04

Dik za ten nazev ochrany, ale mohl jsi poradit jeste jak ji dostat pryc. Pokud je to jen pouze nejakym crackem, tak je to k nicemu. Na googlu jsem hledal, ale nevim vubec co, protoze jsem to v zivot nedelal a nevidel. Zkusim to nejak.

// Při odpovídání na bezprostředně předcházející příspěvek nepoužívej citaci (viz pravidla2§G).
// Bohatě stačí uvést jméno toho, na koho reaguješ. Citaci jsem ti opět smazal, příště už na to mysli.
// Myloš

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 20 říj 2008 22:14

Již Ti bylo řečeno, že to zde neřešíme a doporučeno, kde hledat. Jinak to zamknu, případně odstraním!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

radek178
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod radek178 » 20 říj 2008 22:30

Ja teda nevim, ale nikde jsem si nevsiml ze by nekdo rekl, ze se to tady neresi. Navic ja jsem jasne rekl, ze cracky nehledam, takze nehledam nic nelegalni a tak nechapu, proc bys to mel zamykat. Hru mam koupenou a chci jeji kopii, na tom taky nic neni. Je to moje vec. Nejak mne utika smysl toho zamykani. Ted jsem navic pri hledani toho nazvu zjistil, ze mam od vyrobce hry nainstalovany smejdy v pc az do registru, takze jedinej kdo se chova jako debil, je vyrobce hry a ten by asi zaslouzil zamcit a zavrit. Ja jsem si zaplatil a ocekavam funkcnost hry a ne to, ze mne tam nejakej debilni vyrobce nainstaluje s hrou smejdy. Vubec se uz nedivim tem, co mne radili cracky a zacina me vadit, ze jsem platil, kdybych kradl, byl bych na tom lip. Smejd jako smejd a je jedno, kdo ho vyrobil.
No nic, je to hruza, ostatnim diky za rady.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 20 říj 2008 22:56

Tak na kopii hry nemáš podle českého zákona (aktualizovaného) právo, takže na to zapomeň.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 20 říj 2008 23:04

A dokonce na ni nemáš právo ani podle původního znění. Jedná se totiž o kopii CD se softwarem a to smíš zkopírovat pouze v případě, že je kopie nezbytně nutná k nainstalování SW do PC.

pro zao: Je tvoje věc, jakým způsobem oživuješ SW, instalovaný do tvého počítače. Pokud se ale jedná o nelegální postupy, chtěl bych tě požádat, aby ses se svými zkušenostmi svěřoval výhradně na stránkách, které se těmto nelegálním postupům věnují. A PC - help k nim rozhodně nepatří.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 20 říj 2008 23:15

Nikdo Ti zde nebrání dělat si s hrou co chceš, třeba i kopírovat. To je skutečně Tvá věc i odpovědnost, ale nechtěj zde na fóru od nás rady, jak na to. Dle našich pravidel zde neřešíme praktika v rozporu se zákonem. Buď tak laskav a respektuj to. Díky!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

radek178
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod radek178 » 27 bře 2009 15:10

Pic: Podivej, jde o to, ze pokud pokazde co chces hru spustit, tak musis do mechaniky strkat cd a vysvetli malemu decku, pro ktereho jsou tyto hry delane, ze se nesmi cd dotykat a nesmi ho poskrabat a nerikej mne, ze si ho mam hlidat, protoze nikdo neuhlida malyho kluka a nemas sanci mu stat za zadkem kazdou minutu i kdybys chtel. Proto jsem chtel kopii hry, protoze original dvd uz je dost poskrabanej a kupovat stejnou hru znovu jen proto, ze je vyrobce dement, rozhodne nebudu. To si ji radsi ukradnu, jak mne poradili na jinych forech. To je vse a myslim to bez urazky, ale proste fakt je ten, ze se nechci nechat omezovat, navic kdyz jsem platil. Ti co kradou, tyto problemy nemaji.

// Při odpovídání na bezprostředně předcházející příspěvek nepoužívej citaci (viz pravidla2§G).
// Bohatě stačí uvést jméno toho, na koho reaguješ. Citaci jsem ti opět smazal, příště už na to mysli.
// Myloš

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 27 bře 2009 16:21

No když nechceš crack...Co tahle crack na NoCdDVD,tedy aby nemusel strkat dvd do počítače.Tohle snad ilegální není.No asi je ,protože zasahuju do softwaru.Ikdyby bylo já taky kupuju origo,ale tyhle cracky používám.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

radek178
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod radek178 » 27 bře 2009 16:28

Aha, tak to by slo a muzes mne rict kde a jak se to stahuje? Jestli je to odkaz nekam co by se jim tady nelibilo, tak mne to prosim te posli soukromou zpravou. Koupil jsem mezitim jeste nejake dalsi hry z UK (je to mnohem levnejsi) a je to tam taky, ale zase Starforce nebo co a uz takovy nic nekoupim. Mel jsem se podivat predem na ty seznamy her, co tohle v sobe maji.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 27 bře 2009 16:30

Říct ti to může, ale určitě ne na tomto fóru.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”