Cau, deska msi k8n diamond, gpu ati radeon x700, zdroj seasonic 450w, cpu athlon 3200,
po sepnuti power switch se roztoci vetraky, disk a pak uz se nic nedeje vetraky se toci, disk taky, ale nejdou ven signaly. ma nekdo radu, diky
jo jeste neco tak po padesatem pokusu o zapnuti se to povede......
Problem se zapnutim
Re: Problem se zapnutim
Zkus pustit nějaké livko Linuxu, co se bude dít.
Pokud disk hrabe jako když načítá a nenaběhne monitor tak je buď v háji grafika a nebo zdroj který ji neutáhne.
píšeš ale že na x pokus naskočí......tak to bude spíše zdroj
píšeš ale že na x pokus naskočí......tak to bude spíše zdroj
ted jsem ho koupil :( to by me pekne nasralo, nevim jestli to ma neco spolecneho ale nikam nejde signal ven, mys klavesnice vsechno je mrtve. a disk se jen roztoci zadne nacitani
tak podarilo se mi ho nahodit, testoval jsem ramky jak soft tak jsem je i menil takze ramkou to neni grafika je taky ok a nic jineho krome wifi tu nemam......takze to asi bude zdroj jen mi neni jasne proc nekdy pustit jde a nekdy se mu nechce
ted jsem ho koupil.......tomu teda moc nerozumim ...jako nový zdroj a on nejde?
i zdroj může být vadný z výroby
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
jj ted jsem koupil zdroj, asi mam na zdroje stesti protoze tohle je mozna druhy vadny 

jestli i první zdroj byl Seasonic tak je to docela divné protože jsou jinak dost kvalitní.Spíše bych překontroloval připojení veškerého hardwaru + kontrola spojení předního panelu s deskou podle manuálu nebo popisu na desce pokud tomu trochu rozumíš.V nejhorším případě (když nic neobjevíš) tak odpoj veškerý hardware a nech v desce pouze paměti -procesor-grafiku + klávesnici ...(pokud máš na desce integrovanou) a používaš kartu ve slotuPCIe tak tu ze slotu vyndej.PC by se měl rozjet spustit se bios.Až potom kdyby bios naběhl tak PC vypni a připoj hardisk se systémem a zapni PC jestli naběhne systém.
trochu tomu rozumim, nemam desku v case ale na stole neni do ni zapolene vubec nic jedine co tam je tak wifi grafa procak pameti a hdd a mys vse je v poradku nekolikrat kontrolovane komp zapinam spojeni 2 power switch, a to tak ze k nim prilotim jakykoli kovovy predmet. zkousel jsem jestli to nemuze byt naky muj spatny postup zapnuti v delce vydrze na pinech ale nema na to vliv vubec nic, proste komp se zapne kdyz se mu zrovna chce, a do biosu se dostanu az kdyz se mu nahodne povede rozbehnout. jo a v tom stavu kdy se vsechno toci a nic se nedeje nereaguje deska na nic nejde signal ani do zadneho z usb ani do pci ani na switch restart
a co klávesnice...myš tam mít nemusíš ale klávesnici jo
-
- Pohlaví:
Na to sepnutí stačí jen o ty dva piny škrtnout - na délce spojení nezáleží. Podobný problém, někdy se to zaplo někdy ne u mne způsobovala vybitá baterka na desce. Stačilo to několikrát "podráždit" a komp se zapnul.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4180
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06