Licence windowsů Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Radix
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Licence windowsů

Příspěvekod Radix » 28 bře 2009 23:15

Ale můžeme to zobecnit a zůstat u počítačů. Pokud někdo nemá např. nálepku a bojí se kontroly, stačí si pořídit kočku nebo kocoura.

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 28 bře 2009 23:17

[OT]
Radix Podle jaké křesťanské věrouky?
Řekl ještě Bůh: Vydejte vody hmyz duše živé v hojnosti … I stvořil Bůh velryby veliké a všelijakou duši živou, hýbající se … Vydej země duši živou, jednu každou podlé pokolení jejího, hovada a zeměplazy … Všechněm pak živočichům zemským, i všemu ptactvu nebeskému, a všemu tomu, což se hýbe na zemi, v čemž jest duše živá, všelikou bylinu zelenou dal jsem ku pokrmu“ (Gn 1,20—30).
[/OT]

Já mám nálepku někde v krabici s instalační příručkou a CD. Jednak si odmítám hyzdit kejs nějakým zeleným hnusem, druhak budu-li kupovat nový (umřel mi power/čudlík), asi by to nešlo přelepit z jedné kysny na druhou.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 28 bře 2009 23:22

Fyzická osoba nemá povinost mít nálepku, paragon, nic ... dokazování je na druhé straně. Jinak je to u podnikatelů.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 28 bře 2009 23:37

To Myloš
(umřel mi power/čudlík), asi by to nešlo přelepit z jedné kysny na druhou
, záleží jak to máš udělaný. U mne by to vyměnit nebyl problém, spíš je problém sehnat náhradní.

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 28 bře 2009 23:47

Myloši, v tomto vláknu už na to nechci reagovat (to píšu s úsměvem), ale můžeme pokračovat třeba v tom vláknu, co založil george. Nebo založ nové.

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 28 bře 2009 23:50

Blue Spirit:
Jestli myslíš náhradní čudlík, tak problém je v tom, že proti tomuto čudlíku/knoflíku není power/výstupek přímo, nýbrž o kus vedle a tam vedla jskási zprasená plastová „pružinka“, která ho mačkala tak dlouho, až jednou pružně praskla. Protože to nešlo slušně zflikovat (jsem v těchto manuálních záležitostech poněkud gramlavý), uvažoval jsem o nové krabici, ale naštěstí jsem v BIOSu objevil zapínání počítače stiskem libovolné klávesy, takže na ten čudlík musím sahat jen v opravdu výjimečných případech.

Radix: Snad ani netřeba; myslím, že to jako OT stačilo.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 29 bře 2009 00:00

Tak jsem to myslel a máme to podobný. Na kysně je takovej umělohmotnej bazmek kterej spíná mikrospinač a když se ten bazmek zlomí, pak už asi není náhrady - pochybuju že výrobce dodává takový halířový náhradní díly. Já měl malinko podobný problém a Power jsem vyřadil a všechno zapínám spinačem na přepěťový ochraně.
Ušetřil jsem si jedno ohnutí a zmáčknutí Power.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
    od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8...
    22
    6879
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 10:47

Zpět na “Vše ostatní (sw)”