Google desktop - webové výstrižky Vyřešeno
Google desktop - webové výstrižky Vyřešeno
Dobrý deň.1. Mám problém s modulom webové výstrižky v google desktop. Pár dní mi išiel a ukazoval aktualizáciu stránky, ktorú som si nastavil. Potom však prestal ísť a v pomocníkovi som sa dočítal, že treba odstrániť cookies, čo som aj urobil a vymazal som aj všetky súkromné údaje z google chrome okrem hesiel. Ale nepomohlo, lebo keď si dám možnosti vo webových výstrižkoch v kolónke pridať posledné webové výstrižky, stále tam mám 29 linkov. Keď idem na pomocníka stále mi hlási, že je príliš veľa presmerovaní na stránku a nemôžem tie linky vymazať z webových výstrižkov. Na stránke, ktorú som si vybral na prepojenie s google desktop, vpravo hore je ikona/ odkaz na webové výstrižky, skúšal som ísť touto cestou a z tej stránky to odstrániť, ale nedá sa to vymazať. Skúšal som aj odobrať modul a znova ho nainštalovať, ale hneď mi aj do nového skočí tých 29 linkov a potom pol dňa načítava a nič nenačíta. 2. Ako mám prosím vás inštalovať skiny do google chrome? Mám ich stiahnuté, riadil som sa podľa návodu a z prac. plochy ich po rozbalení vystrihol do tém v google chrome a nič. Bolo tam síce napísané, že ich treba rozbaliť priamo do tém, ale nedá sa to, pretože vo winrare v strome sa samozrejme google chrome nedá nájsť.3. Mám tune up 09 a windows doctor, neexistuje program, ktorý by nahradil tieto dve a bol v češtine? Doctor používam len na dočisťovanie hlbokých registrov, lebo tune up tam nechá takých 6-10 a na odstránenie súkromných údajov, tam býva keď vypínam počítač večer tak 1,5 -2MB. Čistím raz za deň večer, najpr tune up potom za ním doctor. Keby bol nejaký program, ktorý má funkcie ako tune up a vyčistí aj hlboké registre preinštaloval by som to, ale aby mal aj možnosť, meniť témy a ikony ako tune up. Existuje niečo také, aby som nemusel spúšťať dva po sebe?Ďakujem.
Naposledy upravil(a) brano dne 28 bře 2009 15:05, celkem upraveno 1 x.
Re: Google chrome - webové výstrižky
Aby som to upresnil s google desktop na postrannom panely.
Ešte ma napadlo, že som niekde videl , ale teraz už neviem či to bol HideIP, alebo switch, ktorý sa integruje do google chrome na zmenu IP. Má to význam? Mám Free rapid downloader a ak by som pred každým vloženým linku zmenil na prehliadači IP, vyhnem sa čakacej dobe tých 15 - 18 minút, medzi jednotlivými sťahovaniami, alebo si rapid zisťuje aj interné IP? Ďakujem.
Především jsou proxy neskutečně pomalé, takže žádný čas neušetříš ...
Re: Google desktop - webové výstrižky
Preinštaloval som google chrome aj google desktop a webové výstrižky idú
, ale na tú konkrétnu stránku čo som chcel, nejdú. Dočítal som sa vo všelijakých pomocníkoch, že chyba môže byť aj v serveri a nie v mojom počítači. To nič, aspoň som si občerstvil google chrome a nainštaloval novú funkciu ichrome, zdá sa to celkom dobré, uvidím kedy mi spadne PC
. S tou výmenou IP som to myslel tak, že niektorý program nejde cez proxy, ale nejakou inou technológiou mení IP a nahrádza ho generovaným. Cez proxy ani neuvažujem, mám OperaTor a to je zúfalstvo, aké je to pomalé. 

Všechny softy musí jít přes proxy, pokud máš statickou IP.
Dynamické IP. Mám stiahnutý aj modul do google desktop Public IP Viewer, ale sú tam aj iné na zisťovanie svojho IP. Takže keď idem cez OperuTor, tak sa mi mení, samozrejme aj pri každom reštarte routera, ale práve tomu sa chcem vyhnúť. Neviem ako sa volá ten program (a to by som prosil), ktorý integruje tlačidlo priamo do prehliadača a umožňuje prekryť IP generovaním iného. Kdesi som našiel ten program aj s týmto popisom, s tým, že to nejde cez proxy. Ale vtedy som tomu nevenoval pozornosť, história vymazaná, takže to neviem nájsť. Mám mozzilu, explorer aj google chrome, takže je jedno kde sa to integruje a potom by som odinštaloval OperuTor, lebo na bežné použitie je prakticky nanič. Keď v nej nepovolím proxy tak je to len ďalší prehliadač a omnoho pomalší ako google chrome. Ešte by som sa chcel opýtať či existuje nejaká služba, alebo program na zlúčenie mailových schránok, lebo mám gmail(niekoľko), centrum, yahoo a hotmail. Podarilo sa mi zatiaľ zlúčiť iba centrum a gmail, aj to skôr intuitívne. Ide mi o to aby som si mohol čítať poštu vo všetkých cez 1, ktorú by som si presmeroval aj na mobil. Dá sa to vôbec, alebo je to iba moja fantázia?
Ďakujem.

Ďakujem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2529
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
10 říj 2024 11:22
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4282
-
od HelFix
08 úno 2025 14:27
-
-
- 3
- 4043
-
od petr22
30 dub 2025 09:26
-
-
Google pixel 9 pro a 5g od kaktusu
od walderan » 09 čer 2025 21:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 1938
-
od zeus
09 čer 2025 22:08
-
-
- 0
- 1535
-
od Vítek Pokorný