Sekání a pády Firefoxu

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Sekání a pády Firefoxu

Příspěvekod memphisto » 29 bře 2009 19:17

Zdravíčko,

mám takový celkem zásadní problém. Asi poslední týden se nejen u mě ale i u přítulky, bratrance, doma na dvou PC objevil problém s Firefoxem. Při práci se seká (při rolování, psaní, kliku na odkazy, přepínání mezi záložkami atd.). Jsou to prostě půl sekundové seky a dost to otravuje. Dělala to jak verze 3.0.7 tak i dnes nainstalovaná verze 3.0.8 a taky hodně často padá. Tak 10x za den (ukončí se a objeví se tabulka s odesláním chyby do centrály FF). Už fakt nevím co s tím. Jede na PC s Celerem, Core 2 Duo, Core 2 Extreme, AMD Athlon X2 5000 a dělá všude to samé. Zkoušel jsem na všech PC a boocích defregmentovat, čistit registry, zavirované nejsou, doplňky na to vliv nemají, ovladače grafiky ok, přeinstalovaný 2x. Už jsem z toho fakt zoufalý a dost to otravuje :evil: Nesetkal se někdo s podobným problémem? IE a Opera jedou v pohodě :? OS je XP Pro a Vista Ultimate. Všechno 32 bit
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Sekání a pády Firefoxu

Příspěvekod Mirek1 » 29 bře 2009 19:42

Vše si udělal co si měl.Jedno mě ale chybí,úplně firefox odinstaluj odeber vše od slova Firefox.Stáhni znovu,a vytvoř nový profil.Nebo ten profil udělej hned bez odebrání FF,Víš jak se dělá bábovka?teda profil :D

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 29 bře 2009 19:45

Všechno jsem provedl. Dokonce 2x a nic. Děje se to nezávisle u dalších lidí :?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 29 bře 2009 19:51

To vypadá na koníky se šesti nohama :D nech si zkontrolovati log
Nebo tam máš někde pc duchyfirefoxový :lol:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 29 bře 2009 19:57

Log mám ok. Combofix taky. Mbam ani antivir nic nehlásí. Nedělá to jen moje PC (book) ale i dalších lidí :?

bohnice05
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod bohnice05 » 29 bře 2009 19:58

nebo se vykašli na firefox... i když jsem mozzilu používal řadu let tak se mi ukázala Opera lepší ... (sám říkáš že ti funguje) navíc opera má z těch tří prohlížečů nejlepší ochranu (možná stejnou jako IE) ale zaručeně Mozzila je na tom nejhůř (ale měl jsem ji rád )
Jsem Apple ovce :lol:.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 29 bře 2009 19:59

Nedalo by se nahlédnout na chybová hlášení ? Reset profilu. Zkusit nouzový režim.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 29 bře 2009 20:10

No srovnávat Operu s IE v bezpečnosti je trochu podivné, ale budiž. Nouzový režim FF dělá to samé :? FF byl 2x odinstalován, pročištěny registry CCleanerem, Tune Up, Registry Mechanikem, Ashampoo WinOptimizerem a ručně. Přeinstalace nepomáhá :? Opera se mi jako prohlížeč nelíbí a nějak mi nesedla :?

bohnice05
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod bohnice05 » 29 bře 2009 20:15

Je to OT : Nevím zda myslíš že IE je lepší v ochraně něz Opera nebo naopak, ale zaručeně jsou na tom lépe než mozzila. S tou jsem chytal hodně virů. Možná to bylo i tím, že jsem tehdy měl AVG a nyní mám Nod 32. (ale měl jsem to zaplacené tak jsem to chtěl využít až do konce - možná to byla chyba, přišel jsem díky tomu o nějaká data potom)

Jinak... tohle se mi konkrétně nikdy s firefoxem nestalo, tak přímo s problém nemůžu pomoct, jen jsem napsal vedlejší řešení jak problém nevyřešit ale obejít ho, tak že by ti ani nevadil.
Jsem Apple ovce :lol:.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 29 bře 2009 20:22

Myslel jsem to tak, že Opera je na daleko lepší úrovni bezpečnosti než IE. Jestli chytneš vira ve FF či IE nezáleží. Já jsem chytal viry na všem i s NODem. Záleží na jaké stránky chodíš. Antivirus 2008 jsem chytil na Seznamu ve firmách, tak si nevybereš (a to pod Operou). Teď jsem přes rok bez viru a to se v nich i hrabu :lol: Já jsem spíše typ člověka co neuteče od problému dokud nebude vyřešen. Nějaké "náhražky" jsou mi cizí :smile: S FF jsem spokojen už řadu let, ale něco podobného se mi stalo poprvé.Hlavně je podivné, že stejný problém mají i lidé na druhém konci republiky (bratranec a jeho známí) :idea:

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 29 bře 2009 20:28

Přesně to samé mi dělala Mozilla také, přešel jsem na Safari a jsem spokojen..

EDIT: všiml jsem si na jiných PC, že problém byl od poslední aktualizace, je možné, že Mozilla vypustila něco, co nebylo v plánu.
Naposledy upravil(a) Tomina dne 29 bře 2009 21:37, celkem upraveno 1 x.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 29 bře 2009 21:28

Podle všeho máš narušený systém, nebo poškozený Firefox, ale Firefox asi sám od sebe takové špumprnágle nedělá. Pokud to je jen problém Firefoxu, tak je problém v něm. Jiné problémy s PC nemáš? Zkus PC projet programem Mwav.exe, zda něco nenajde. Už vůbec divné se mi zdá, že úplně stejný problém je na dalších PC, pokud se nejedná o nákazu stejným vetřelcem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pády všech her Příloha(y)
    od echo-cz » 21 říj 2024 22:01 » v Hry
    22
    5828
    od echo-cz Zobrazit poslední příspěvek
    23 říj 2024 00:12
  • Pády grafického rozhraní AMD
    od Pajus » 25 kvě 2025 15:28 » v Vše ostatní (sw)
    7
    3059
    od falco_dee Zobrazit poslední příspěvek
    31 kvě 2025 21:54
  • Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
    od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby
    0
    3038
    od postcd Zobrazit poslední příspěvek
    15 srp 2024 14:39
  • sekání, trhání CS2...
    od Elbeckho » 06 úno 2025 20:40 » v Hry
    1
    3091
    od Mety Zobrazit poslední příspěvek
    15 úno 2025 09:57

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”