Sekání a pády Firefoxu

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Sekání a pády Firefoxu

Příspěvekod Pic » 29 bře 2009 22:52

Jaké máš připojení k síti a jaké odezvy na ping? Zkus zadat do příkazového řádku: tracert www.stránka.cz (stránka nahraď stránkou, kde máš problém s padáním, nebo zatuhnutím).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 29 bře 2009 22:56

Teď jsem přes WIFI a mám net přes kabelovku. Stabilita připojení 95 %, pingy kolem 12-15 ms. Ping a tracert na stránku 12-18 ms :? Report žádný. Prostě FF spadne a objeví se to jejich okno s odesláním problémů :? Flash plugin mám nejnovější, když dám starší, tak všude mě to cpe ten nejnovější a nepustí mě to třeba na nějaké flash hry
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 bře 2009 23:00

Že zlobí Wi-Fi bych se ani nedivil (padá i připojení ICQ?), taky možná tě Netové prohlížeče nemají rády :lol:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 29 bře 2009 23:03

I tvůj avatar se točí a pak se zasekne a zase roztočí. Teď už to ale chvíli nespadlo :smile: Na net bych to nesváděl. Dělá mi to i přes kabel když jsem připojený na netu na koleji
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 29 bře 2009 23:10

Mám též WiFi, ale podobné problémy neznám. Pouze, když jim zpravidla v létě vypadne při bouřce el. proud, tak jsem někdy i hodinku a občas i více bez připojení. Mám ovšem připojení na kmitočtu 5GHz a ne na 2,4GHz, kde jsem měl značné problémy s rušením konkurenční sítí. Oba poskytovatelé připojení se nebyli schopni dohodnou a sítě pracovaly i na sousedních kanálech a tím vznikalo často rušení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 29 bře 2009 23:13

Já to mám přes kabelovku domů a routerem (2,4 GHz) po celém baráku a nějaké rušení nepřipadá v úvahu, protože za hranice pozemku nedosáhne net určitě a v okolí žádné WIFI nejsou, protože máme kolem baráku cca ještě 100m k plotu a pak dlouho žádné baráky

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 29 bře 2009 23:16

mě toto taky dělal FF a dlouho sem hledal řešení, bylo to na verzi 2,0 a potom přišla 3 ve verzi beta a ta mě zachránila a dál sem to neřešil, ale teď když to zas vidím tak by mě to zajímalo
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

josefinka
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod josefinka » 30 bře 2009 00:24

Můžu jen potvrdit že mě to dělá to samé, tak to určitě nebudeš sám...cca 10 dní...Ostrava

/jednou to tu bude stačit.smazáno duplicitní odpověď. memphisto

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 30 bře 2009 00:48

To je skutečně divné. Buď to dělá nějaký doplněk, nebo nepovedená aktualizace. Aktualizace se mi vždy sama nabídne, tak povolím a nemám žádné problémy. Fakt to je zajímavé. Momentálně mne nic nenapadá, co by mohlo být příčinou. Mám tedy WinXPP a z aktualizací WIN instaluji jen bezpečnostní záplaty.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 30 bře 2009 00:52

Na 4 PC běží XP Pro (SP3), aktualizace se stahují všude, na jednom PC je Vista Ultimate (SP1). Taky to nějak nechápu :? Dělá to posledních 7 dní :-(

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 30 bře 2009 01:04

Zkus zavzpomínat co se před těmi 7 dny na PC změnilo (program, doplněk, ovladač ap). Divné je to, že stejný problém má více uživatelů. Máš poslední verzi 3.0.8? To je však stará asi 3 dny, takže to je méně jak 7 dnů. Tím to nebude. Logicky mi vychází, že to způsobuje, něco (program, nebo zařízení), co je na více PC, když se stejný problém vyskytuje na více PC.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 30 bře 2009 01:10

Netuším, čím by to mohlo být. Neinstaloval jsem snad už měsíc nic. Doplňky taky ne.Zkoušel jsem je i odebrat všechny. Verzi 3.0.8 mám dva dny a ničemu to nepomohlo :? Zkoušel jsem už všechno možné a nedaří se. Při serfování nebo při psaní se to prostě seká. Kurzor zůstane stát a já píšu dál a pak naskočí třeba dvě slova najednou, pohyblivé avatary se tady sekají, vymazal jsem i cookies, cache, zkoušel nouzový režim FF a pořád to samé :?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pády všech her Příloha(y)
    od echo-cz » 21 říj 2024 22:01 » v Hry
    22
    5828
    od echo-cz Zobrazit poslední příspěvek
    23 říj 2024 00:12
  • Pády grafického rozhraní AMD
    od Pajus » 25 kvě 2025 15:28 » v Vše ostatní (sw)
    7
    3059
    od falco_dee Zobrazit poslední příspěvek
    31 kvě 2025 21:54
  • Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
    od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby
    0
    3038
    od postcd Zobrazit poslední příspěvek
    15 srp 2024 14:39
  • sekání, trhání CS2...
    od Elbeckho » 06 úno 2025 20:40 » v Hry
    1
    3091
    od Mety Zobrazit poslední příspěvek
    15 úno 2025 09:57

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”