Zdravím,
už mě to přestává bavit se se mi děje, včera jse mazat kvuli čistotě cookies,historii navštivených webu a prostě vše, pot jsem večer zjistl že mám nové přihlašovací jméno přednastavené na seznamu do emailu, nějaký "JanoF" , tohle jsem já určitě nnepsal ani se pod tím nepřihlašoval ale jinak by se to tam neuložilo, dnes když jsem chtěl ze svého placeného učtu na czshare si něco stáhnout jsem zjistil žen ekdo stáhnul zmého učtu asi dva soubory,cca před hodinou a 30 minutama, v historii jsem ale viděl moji ip adresu a v nastavení ip si někdo uložil další povolendou ip misto které byla jne hvezdička, take v navštívených webech prohlížeče mám weby na kterých jsem nikdy nebyl...
chtěl bych se zeptat jestli se stím setkal nebo co to muže být? používám antivi Eset a Avira ,vše každý en auktualizované, internet mám Z wifi vysílače..
Neívm jestli se mi někdo dostal do pc ale tohle přece není normální..jako byn ěkdo vzdáleně obsluhoval muj pc..
díky za pomoc
Někdo se na mě naboural..? Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Někdo se na mě naboural..?
a mas tu IP zaznamenanou?....
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
nemám,v nastavení toho czshare byla povolená moje adresa a druhá byla jen hvezdička,nic víc..připadá mi to jako by někdo měl moji ip a prostě viděl muj pc co dělam nebo já nevím..nedokážu si to vysvetlitt..jak je možné že někdo stahue nam ých učtech,přihlašuje se na email na seznamu přeš muj prohlížeš který to poté uloží atd..to přece nemuže být náhoda nebo nějaká chyba..ale vubec nevím co dělat..
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
a co FW? ... to vypada na vzdalenou plochu...pokud teda nejsi schyzofrenní
/sranda/ ... měl bys dukladně něčím projet pc...nebo začít spíš logem z HJT....esi se ti nespouští nějaky svinstvo při startu..../pokud ti v pc nešpizluje..aniz by vubec potřeboval nějakej "server.exe" ..v tvym pc ....

no já bych tenhle problém nedával do kontextu s IP adresou na CZsharu. já tam tu hvězdičku mám taky a pokud vim, tak jí můžeš klidně smazat. jestli se tam zase objeví, tak budeš mít aspoň jistotu, že se ti tam někdo hrabe...
ale zase na druhou stranu to s tim souviset může, protože podobnej problém jako ty řešim ve svym topicu. a je docela možný, že se mi tam na ten účet taky někdo dostal
ale zase na druhou stranu to s tim souviset může, protože podobnej problém jako ty řešim ve svym topicu. a je docela možný, že se mi tam na ten účet taky někdo dostal

ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
firewall mám v pořídku zaplý,anitiviry mám dva,často čištím registry,co se týče bezpečnosti si mylsím že by měla být ok,ale kdoví..žejo.. navíc mám nový notebook asi 2 mesice takže by to muselo být v poslední době...
takže nevím..
přemýšlím jestli existue něco co by toho šmejda,pokud teda nějaký je vypátralo,kdysi dávno jsem měl prográmek která za celý den zaznamenával všechny kliky co ščlovek kliknul na klávesnici,ale nevím jak to je jestli by se ukládali i jeho kdyby se nam ě napojil nebo jen moje..jen mě to tak napadlo..každopádně si ted smažu všechnu historii,všechny uložené jméno přihlašovací,zmněím hesla v internetovém bankovncitvi a učtum a budu čekat jestli se to zase ukaže..ale jestli mě špízuje,tak se asi lehce podíva co kam klikám ap íšu a na heslo se podívá..
no tyjo to bych nikdy nečekal že se to stane zrovna mě..taky jsem si kontroloval navšitvené weby a podle historie jsem byl dnes asi dvakrát na chatu lidé.cz,když sem na ten odkaz kliknul tak mi to napsal že jsem byl automaticky odhlášen nebo co..na chat lide.cz nechodím..
takže nevím..
přemýšlím jestli existue něco co by toho šmejda,pokud teda nějaký je vypátralo,kdysi dávno jsem měl prográmek která za celý den zaznamenával všechny kliky co ščlovek kliknul na klávesnici,ale nevím jak to je jestli by se ukládali i jeho kdyby se nam ě napojil nebo jen moje..jen mě to tak napadlo..každopádně si ted smažu všechnu historii,všechny uložené jméno přihlašovací,zmněím hesla v internetovém bankovncitvi a učtum a budu čekat jestli se to zase ukaže..ale jestli mě špízuje,tak se asi lehce podíva co kam klikám ap íšu a na heslo se podívá..
no tyjo to bych nikdy nečekal že se to stane zrovna mě..taky jsem si kontroloval navšitvené weby a podle historie jsem byl dnes asi dvakrát na chatu lidé.cz,když sem na ten odkaz kliknul tak mi to napsal že jsem byl automaticky odhlášen nebo co..na chat lide.cz nechodím..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže používáš dva antivirové programy s rezidentními štíty, tak se nediv. Používá se vždy jen jeden antivirový program se zapnutými rezidentními štíty. Druhý, když už, tak jen pro jednorázovou kontrolu a bez zapnutých rezidentů. Jaký máš Firewall? Nemáš nastaveno sdílení? Aktualizuješ Windows a antiviry. Asi máš do PC pěkný tunel, pokud je pravda co uvádíš. Projeď PC programem Mwav.exe, zda najde nějaké vetřelce. Pokud máš hesla uložená v PC a někdo se do PC naboural, tak to pro něho již nebyl problém, změnit přístupová hesla a p.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
antiviry mám dva, Eset a Avira, Eset mám vyplý protože mi večně skákaly aktualizace a aktivní mám jen Avira, Eset zapínám jednou za týden pro kontrolu, hesla mám všechny v hlavě,nejsem vul abych je měl uložené v dokumentu na ploše Moe_tajna_hesla_NECIST.txt :-) , ok projedu mWaw a uvidime..Jinak sdílený nastavený nemám,jak sem psal mám nový ntb a v pc mám Xp, antivir,pár her a jinak používám jen internet..žádný sdílení ani sítě nevedu..nebo o tom aspon nevím..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
tohle mi příjde jako nesmysl. co jsme s kámošem zkoušeli si navzájem hackovat PC, tak tohle co popisuješ je celkem nereálné. Nasadit ti tam trojana nebude problém, protože máš dva antiviry a navzájem se pomlátí a nedetekují nic. pokud se ti už někdo dostane do PC, tak ho sice může ovládat, ale pokud by použil prohlížeč, tak tam po něm nezůstane žádná stopa, protože všechny cookies atd by byly u něj a pochybuju, že by si dával tu práci s přesunem cookies ze svého PC do tvého a ještě tam po sobě zanechal stopy. pokud někdo tohle dělá, tak po sobě zahladí stopy a né, že na sebe upozorní. pokud máš kvalitní firewall, tak mu sice mírně zabráníš v prolomení, ale jde to taky.
PS: přes AVIRU bys toho trojana neprotlačil. ta hodně citlivě detekuje jakoukoliv hrozbu (až to někdy dost otravuje)
PS: přes AVIRU bys toho trojana neprotlačil. ta hodně citlivě detekuje jakoukoliv hrozbu (až to někdy dost otravuje)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
jj,tak sem si to vymyslel a jen nemám co dělat tak si to tady výmšlím.. 
/necituj předchozí příspěvek. memphisto

/necituj předchozí příspěvek. memphisto
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkusím sep oradit jinde.díky a ahoj
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
já jsem snad psal, že si vymýšlíš
ach jo. zase jedna netykavka 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner