Virus a problémy s PC

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

HooX
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Virus a problémy s PC

Příspěvekod HooX » 31 bře 2009 20:42

Ahoj..
Tak jak začít.. Mám od ledna novej komp, a jak to teď vypadá, asi se mi ho podařilo parádně zavirovat..
Do včerejška jsem používal jenom Avast! a microsofťáckej firewall.. Jinak mam XPčka Professional..

1) Včera sem si stáhnul Spyware Terminator, projel sem kompl kompletnim testem a našlo to nějáký vadný Cookies, Trojana,BackDoor a jenom kousek Trojan downloaderu.. Všechno sem to smazal,ale asi tam pořád zůstává zbytek Trojan Downloaderu, protože ve firewallu neustále blokuju soubory co začínaj na "BN,potom nějáký číslo, příponu to má *.tmp, takže je to např. BN9C.tmp".. Můžu to přes firewall trvale blokovat jak chci, protože se pokaždý pustí jinej soubor,kterej se jmenuje podobně, a tak to jde furt dokolečka..

2) Na PC se mi asi každejch 30 minut zničehonic hodí tahle chyba:
svchost.exe - Chyba aplikace
Správná inicializace aplikace (0xc0000005) se nezdařila. Klepnutím na tlačítko OK můžete aplikaci ukončit.
<OK>

...
Kdyby jste mohl někdo jakkoliv pomoct, nebo měl podobný problém, prosím ozvěte se..
Jinak jsem za každou radu moc vděčný, a kdyby to se mnou někdo krok za krokem proved na ICQ?..To by bylo super(349-809-235)..Děkuju moc že jste si to přečetli..
Nashledanou.

Reklama

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”