Zdar lidi,
muzete mi prosim poradit proc nemuzu spustit zadny hack ? (world of warcraft)
Zde je odkaz - obrazek - toto mi vyskoci vzdycky, kdyz chci nejaky spustit
http://uploaduj.cz/informace/obrazek/u7jshx0/01.jpg
Diky vsem za pomoc
chyby s jakýmkoliv hackem
Re: chyby s jakýmkoliv hackem
očividně je PC rozumnější než ty ...
(ale chyba bude asi ve firewallu winů a nebo například v antivirové ochraně )

Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Je to asi tak udělaný, abys ty hacky nemohl používat, taková virtuální facka přes ruce
Základní deska: MSI B85-G41 PC Mate
CPU: Intel Core i3 4170 / Chladič SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2
RAM: Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600 MHz
GPU: MSI N750Ti Twin Frozr IV 2GD5/OC Gaming
Zdroj: Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W OEM
HDD/SSD: Seagate Desktop HDD - 1TB/Crucial MX500 - 500 GB
Monitor: AOC 2269WM
Skříň: Zalman Z1
CPU: Intel Core i3 4170 / Chladič SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2
RAM: Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600 MHz
GPU: MSI N750Ti Twin Frozr IV 2GD5/OC Gaming
Zdroj: Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W OEM
HDD/SSD: Seagate Desktop HDD - 1TB/Crucial MX500 - 500 GB
Monitor: AOC 2269WM
Skříň: Zalman Z1
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
A já ti posílám virtuální čelo a doporučuju se tu hru naučit a hrát fér, nebo jí smazat a jít si zahrát pexeso 

Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Cheatují jen lamy a malé děti a mají z toho strašnou radost, když někoho ve WoWku sundají
Jo a když už teda chceš používat hack, tak proč teda už dávno profláknutý WoW Emu Hack
Na většině serverů už je anticheat a WoW Emu je první, co to rozpozná a dostaneš takového banána až ti budou trenky malé
Nauč se to hrát normálně
/odstraněna rozporuplná poznámka

/odstraněna rozporuplná poznámka
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- onewinger
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No já bych věděl jak ti pomoct
ale WoW hraju taky a hackery nesnáším
takže smůla ! 

Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2
hele co mas proti alikum sou podle tebe nejaci horsi porad hackujou nebo sou to male deti nebo co ? pokud mas naladu nekoho provokovat tak di nekam....
//Případné osobní výhrady, které přímo nesouvisí s řešeným problémem a v podstatě ostatní účastníky diskuze nezajímají, prosím řešit cestou Soukromé zprávy. Jen tak se lze vyhnout situaci, že se téma změní na výměniště osobních invektiv a je posléze zamčeno.
//mmm
//Případné osobní výhrady, které přímo nesouvisí s řešeným problémem a v podstatě ostatní účastníky diskuze nezajímají, prosím řešit cestou Soukromé zprávy. Jen tak se lze vyhnout situaci, že se téma změní na výměniště osobních invektiv a je posléze zamčeno.
//mmm
nikdy neříkej že něco nejde, protože vždycky se najde blbec přijde a udělá to
kamarád s tím hraje a trochu jsme mu to zaviděl...rychleji xpil a tak dále... na blizzliku ... mystiq.org
udělal 70ku atd... já ji tam mám také ... párkrát mu prošlo i to že jej někdo viděl a nenahlásil... pak to ale přišlo někdo to nahrál a hodil na fórum samosebou dostal Ban a já se mu jen smál... (trochu ze zavisti a zlomyslně-ale zasloužil si to
)
udělal 70ku atd... já ji tam mám také ... párkrát mu prošlo i to že jej někdo viděl a nenahlásil... pak to ale přišlo někdo to nahrál a hodil na fórum samosebou dostal Ban a já se mu jen smál... (trochu ze zavisti a zlomyslně-ale zasloužil si to

Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:

Jinak mám tuhle sestavu:
Neni to náhodou tim, že to startuješ nerozzipovaný (nerozrarovaný)?
Jinak taky radim, abys to nepoužíval. Chytneš se toho a pak to budeš používat všude kde jen půjde a nezbavíš se toho.
Jinak taky radim, abys to nepoužíval. Chytneš se toho a pak to budeš používat všude kde jen půjde a nezbavíš se toho.