Prosím o urychlenou radu ohledně toho, že si připadám jako v Australii. Zvláštní úkaz v prohlížeči Opera 9.64 Točí se videa hlavou vzhůru a odzadu. To se mi v Opeře ještě nestalo. Chybová hlášení jsem neobdržel, ale bolí mě za krkem. Asi změním prohlížeč...co je s tou Operou?
http://www.youtube.com/index
Problémy s internetem – ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ǝɾ Vyřešeno
Problémy s internetem – ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ǝɾ
Naposledy upravil(a) Myloš dne 01 dub 2009 22:37, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upřesnění nadpisu
Důvod: upřesnění nadpisu
Re: Problémy s internetem
zeby aprilovy zert serveru youtube?
Google
Desktop: MB: ASRock K8NF6G-VSTA l CPU: AMD Sempron 1,8 GHz 3000+ l GK: NVIDIA GeForce 6100 l HDD: WD CAVIAR 250GB 7200RPM SATA II l RAM: 2x DIMM Kingston 512MB DDR 400MHz l Zdroj: ATX 230W l OS: Microsoft Windows XP Home Edition 32bit
Notebook: Toshiba Satellite L650-1K5
Desktop: MB: ASRock K8NF6G-VSTA l CPU: AMD Sempron 1,8 GHz 3000+ l GK: NVIDIA GeForce 6100 l HDD: WD CAVIAR 250GB 7200RPM SATA II l RAM: 2x DIMM Kingston 512MB DDR 400MHz l Zdroj: ATX 230W l OS: Microsoft Windows XP Home Edition 32bit
Notebook: Toshiba Satellite L650-1K5
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problémy s internetem
je to žert.mám to samé ve FF
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Problémy s internetem – ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ǝɾ
¿ǝʇɐuz nʇxǝʇ oʞʇıɔɐɹqo
lɯʇɥ˙dılɟ/ɯoɔ˙pɐɟʌǝɹ˙ʍʍʍ//:dʇʇɥ
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
To Myloš moc děkuji, to jsem neznal. Ještě postrádám možnost psát azbukou (mail.ru) věděl bys to také? Předem děkuji za ochotu.
george 1.4.2009
george 1.4.2009
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Na azbuku je asi nejjednodušší řešení doinstalovat si ruskou klávesnici.
Problém by sice mohl být s rozvržením, které se (tuším že výrazně) neshoduje s naším, ale pokud neexistuje nějaké alternativní rozvržení (jako je třeba u CZ qwertz/qwerty/programátorská), pak si můžeš vytvořit vlastní rozvržení – namapovat pomocí MSKLC:
ke stažení u Microsoftu na adrese http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 7e51db2223
český popis např. na adrese http://www.craftcom.net/08_upravujeme/k ... layout.htm
Ještě doplňuji – já si takhle – abych se nemusel přepínat mezi CS/EN – vytvořil vlastní rozvržení a přepínání jsem poslal ke všem čertům. Doma i v práci. Je to velmi pohodlné, akorát jeden po čase zmlsá a hůř se pracuje na cizích strojích.
Problém by sice mohl být s rozvržením, které se (tuším že výrazně) neshoduje s naším, ale pokud neexistuje nějaké alternativní rozvržení (jako je třeba u CZ qwertz/qwerty/programátorská), pak si můžeš vytvořit vlastní rozvržení – namapovat pomocí MSKLC:
ke stažení u Microsoftu na adrese http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 7e51db2223
český popis např. na adrese http://www.craftcom.net/08_upravujeme/k ... layout.htm
Ještě doplňuji – já si takhle – abych se nemusel přepínat mezi CS/EN – vytvořil vlastní rozvržení a přepínání jsem poslal ke všem čertům. Doma i v práci. Je to velmi pohodlné, akorát jeden po čase zmlsá a hůř se pracuje na cizích strojích.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Myloš píše:
Proč ty elka nejsou vzhůru nohama? Víš jak blbě se to čte? Se mi uplně přetrhla nit a musel jsem to luštit, že je to psané obyčejně nepřevráceně

P.S. Když se dívám pozorněji, tak to vůbec nemají dotažené k dokonalosti. Posouvají písmena, co by měla být nahoře směrem dolů, stačí se podívat na "h" a ostatní, nejsou zarovnané odshora, ale odzdola.
Naposledy upravil(a) X dne 02 dub 2009 00:39, celkem upraveno 1 x.
X: Zřejmě proto, že neexistuje znak, který vypadá jako převrácené l.
- Mýliti se je Myloš.
Tak si snad nadefinuji vlastní font.
Re: Problémy s internetem – ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ǝɾ Vyřešeno
X píše:Když se dívám pozorněji, tak to vůbec nemají dotažené k dokonalosti. Posouvají písmena, co by měla být nahoře směrem dolů, stačí se podívat na "h" a ostatní, nejsou zarovnané odshora, ale odzdola.
Jasně, ale jak bys to k dokonalosti dotáhnul ty? On tam totiž nikdo nic neposouvá – jde o náhradu znaku za znak a dost těžko najdeš znaky, které budou přesnou zrcadlovou kopií každého písmene/číslice…
Ani tvorba vlastního fontu ti – alespoň pro webové účely – nikterak nepomůže, protože by sis musel uživatelsky ten font změnit na všech stránkách, které tuto fičůru používají. A to bys ještě mohl využít ty sám pro prohlížení stránek. Při vytvoření stránky (aby to naopak viděli ostatní) už opravdu smůla.
Zkrátka lepší vrabec v hrsti, nežli holub v nose.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4850
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek