Prosím o pomoc s Office 2007,vždy když spustím například nějakou prezentaci,zobrazí se toto: The setup controller has encountered a problem during install. Please review the log files for further information on the error.; A prezentace se nespustíto samé i s Worldem,Excelem,...). Prosím o profesionální pomoc.Děkuji
A úplně mimochodem abych nezakládal zbytečné téma:Co to je MbAM?Dík
Prosím o pomoc s Office 2007,vždy když spustím například nějakou prezentaci,zobrazí se toto: The setup controller has encountered a problem during install. Please review the log files for further information on the error.; A prezentace se nespustíto samé i s Worldem,Excelem,...). Prosím o profesionální pomoc.Děkuji
Píše ti to:" Nastavení regulátoru došlo k potížím při instalaci. Zkontrolujte prosím log soubory pro další informace o chybě. " Odinstaluj Office, projeď to CCleanerem a po restartu nainstaluj Office znova.
chtěl bych se zeptat, jak mohu v office 365 udělat porovnání dvou tabulek v situaci, kdy já neumím nikde naufít utilitku COMPARE SHEET TOOL.
Potřebuji zjistit o kolik lidí je navíc v tabulce members než v seznamu členů.
děkuji...
Poslední příspěvek
Do members si dajte niečo takéto:
=SUM(--(IFERROR(MATCH(B2:B144&A2:A144;'[seznam-clenu.xlsx]Seznam členů'!C2:C80&'[seznam-clenu.xlsx]Seznam členů'!B2:B80;0);0)=0))...
Dobrý den,
mohu se prosím zeptat, zda nemáte někdo z Vás tipy nebo rady jak převádět dokument z online prostředí google dokumentů do MS Wordu a naopak, tak aby nedocházelo k přeměnám formátování v dokumentu? Děkuji.
Poslední příspěvek
Nepřevádět ho a pracovat s dokumentem čistě online v prostředí Google Docs.
Ahoj,
včera jsem provedl update systému a po něm nelze spustit žádný program MS Office . Vždy se zapne na pár sekund a pak zmizí. Ani se neobjeví chybové hlášení.
Verze systému: Win 10 (22H2 - 1905.5737)
Log z EventViewer:
Faulting application...
Poslední příspěvek
Zkusil bych udělat povrchový test disku (HD Tune-Error scan), případně jej doplnil testem RAM (Memtest86+).
Stáhl jsem aktuální Deployment Tool, vytvořil xml viz níže, a chci nainstalovat Microsoft Office 2021 Professional Plus z tohto souboru: ProPlus2021Retail.img
A po spuštění to dává chybu viz obrázek.
Na netu jsem našel, že update channel...
Poslední příspěvek
Spustím aktivaci Office po internetu - viz první obrázek, a přibližně po jedné sekundě to ukáže chybu - viz druhý obrázek. A internet funguje na PC. To by tedy neměl být můj server.
Obdobný OS za Windows 7 a Windows XP pro MS Office ((MS Word 2003)) a internetový prohlížeč pro 32bit. a 64bit. (x86 - x64 PC a NTB) - doporučíte? Nyní bych mohl zůstat u 64bit. Windows 7 ULTIMATE které jsou pro mne plně...
Poslední příspěvek
Je to teprve puldruheho roku, co byly vydany posledni verze prohlizecu pro Win 7, 8 a 8.1. To uz ti v nich nektere stranky prestaly fungovat? Spoustu veci umi vyresit zmena user agenta.