Nejde qip a prijimani a odesilani souboru na ICQ
Nejde qip a prijimani a odesilani souboru na ICQ
Qip a ICQ sem cely preinstalovala a stejne to nejde...ICQ se spusti muzu psat ale nejdou mi prijmout ani odeslat soubory...qip se vubec neprihlasi :(
Re: Nejde qip a prijimani a odesilani souboru na ICQ
Určitě ti to blokuje nějaký program či firewall..zkus je povypínat a uvidíš 

ja uz nwm co povypinat mam tu skoro porad to samy co sem tu mela predtim a najednou to nejde...akorat mi kamoska porad posilala takovy smajly co se musi nainstalovat a oni to pak jde na icq 6 a kdyz to neni nainstalovany tak se posilaj odkazy na icq nebo qipu a od ty doby mi to nejde :((
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
jaký odkazy...kam se posílají....? před tou reinstalací odinstalovalas puvodní qip a icq? ....co se vlastně děje? 

proste jsou takovy smajli ze si je musis nainstalovat a mas je pak na prohlizeci a tak ne a na icq...qip tohle nepodporuje a kamoska je ma nainstalovany a ja je na icq nemela a na qip samozrejme nejdou a ona mi posilala ty smajly a kdyz je nemas nainstalovany tak ti to hodi takej odkaz a kdyz na nej kliknes tak si je muzes nainstalovat jenze ja si je instalovat nechci abych si nenatahla viry...a od ty doby co mi to posilala tak mi nejde vubec spustit qip a na icq mi nejde posilani a prijimani souboru
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
tak na qip si mužeš dat jaky chceš smajly..bez nutnosti nějaky instalace....možna si něco pokazila...tak bych doporučil odinstalovat vadny icq a qip ..a nainstalovat znovu čistý....
oh la laaa...ja nic neinstalovala...kurna...ja neinstaluju do qipu smajli...jen ty co sou urceny tak si prekopcim...zadny instalovani qip celkem dobre ovladam...a jak uz sem na zacatku psala tak sem jak qip tak i icq odinstalovala...a nejde to vubec to nejde...qip se neprihlasi vubec a icq mi de akorat nemuzu posilat a prijimat soubory...a kvuli tomu hlavne tohle pouzivam...no ted moc ne kdzy to nejde :((
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
nj...a hlásí něco ten qip,když se chceš přihlásit?....nebo se prostě jen načítá a nic.....? Můžeš kouknout do ovladaci panely/nastroje pro spravu/prohližeč udalostí/ a protokol aplikací/nebo systemovy protokol/..jestli tam něco nahodou nepíšou....o qip nebo icq ..... co je to vubec za qip a icq....verze...máš tam nějaký pluginy navíc?...ten firewall si kontrolovala? máš v tom novym qip povolený všechno?...v nastavení?...
no jen se nacita ale u icq nechapu proc nejde to posilani a odesilani souboru...ale od ty doby co mi kamoska posilala ty smajliky, u kterych se mi ukazoval ten odkaz jelikoz je nemam nainstalovany (a ktery na qip nejdou) ja s qipem nic nedelala nic sem nezapinala nic nevypinala...v tom jak si psal v tech ovladacich panelech tak tam sem nenasla zadnou chybu o qipu a ani o icq...
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
co to bylo za odkaz....nemáš tam vira?...jak se jmenoval ten soubor se smajlikama...co ten FW? proč nejdou na qip?..nebyl to odkaz na qip.ru...?...z čeho ti to posilala.....když seš třeba neviditelna nebo ten na druhy straně..nemusí přenos fungovat..nebo když nejsou dva IM posilajici si soubor kompatibilní v přenosu....a přes icq teď můžeš komunikovat?...to tedy funguje akorat přenos ne..a qip se jen načítá....?....tak ho nech načítat dýl a sleduj co udělá..jestli vyhodí hlášku....nebo jen zčervená kytička....a co je to vlastně za verzi qip infium?..kolikátka...
proc nejdou na qip? jak to mam vedet asi to qip nepodoporuje...vira to nwm nic mi to nehlasilo...qip 2005 verze 8092... no jak si se ptal co to udela kdyz qip spustim a proste se to prihalsuje tak to pak hodi výstraha (16:39:05 26/03/2009)
Chyba:
Překročeno omezení rychlosti! Připojte se znovu za několik minut. // tohle...ale tu hlasku to hodi tak po 10-20 minutach pak kdyz to zkusim tak znova nic vic... noo jinak ty smajly proste ja nwm jak to vysvetlit znas ty smajli sweetim bo jak to je? ze kdyz je nainstalujes do pc tak je mas i v prohlizeci a na icq 6 bo 6.5 to de ale na qip ne..ale musis je mit nainstalovany v pc aby se ti ukazal smajlik a ne odkaz...ja to nikde nemuzu ted najit...jinak bych ti to sem hodila
Chyba:
Překročeno omezení rychlosti! Připojte se znovu za několik minut. // tohle...ale tu hlasku to hodi tak po 10-20 minutach pak kdyz to zkusim tak znova nic vic... noo jinak ty smajly proste ja nwm jak to vysvetlit znas ty smajli sweetim bo jak to je? ze kdyz je nainstalujes do pc tak je mas i v prohlizeci a na icq 6 bo 6.5 to de ale na qip ne..ale musis je mit nainstalovany v pc aby se ti ukazal smajlik a ne odkaz...ja to nikde nemuzu ted najit...jinak bych ti to sem hodila
neco takovyhleho to je... http://www.sweetim.com/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4562
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 06:56
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4494
-
od bluenite
06 črc 2024 19:40
-
-
- 5
- 3458
-
od L.L
05 úno 2025 17:42
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4667
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”