Nejde spustit windows
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Nejde spustit windows
Mám problém,chtěl jse rozdělit disky pomocí programu paragon parition manager,ale když se to začalo rozdělovat na konci se to seklo..čekal jsem asi 20 min a nic.tak jsem to restartoval.A potom už nenajel systém.Napsalo to jen na černé obrazovce:interupted operation:please insert recovery DVD.Tak jsem to udělal a přeinstaloval,neboli obnovil zpět na to,kde to naistalovali oni.bohužel po "úspěšném" obnovení mi to dělá úplně to stejný a nemůžu se nikam dostat..PROSIM HELP!!
Re: Nejde spustit windows
Vypadá to, že budeš muset vzít harddisk na jiný PC a tam se pokusit opravit ho, ale nejspíš zbude jen možnost naformátovat a nainstalovat systém znovu. Příště bych se zamyslel, na co vlastně dělit harddisk?
Nova instalace s formatovanim pokud nemas k dispozici druhy kompik ci NTB na opravu.Ale ja bych to resil nejspis rovnou.Pripadne bych zkusil reinstal.
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Sr zapoměl jsem napsat že je to notebook takže hardisk asi moc nikam nevemu je to notebook Acer 6920G.Ted jsem tam zkoušel nainstaloval i XP co mám doma a psalo to že tam nemám žádnej Harddisk a musel sem ukončit instalaci.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si Cute Partion Manager a vypal jej na CD (samozřejmě na jiném PC). Pak vlož toto CD do mechaniky Notebooku a v Biosu nastav boot z cd. Naběhne manažer, kterým můžeš odstranit oddíl/y a pak znova je vytvořit. Po uložení změn už na naformátování a nainstalování stačí již CD s WinXP. Ovšem přijdeš o všechna data, pokud bylo vše na jednom oddíle na disku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Díky za tip zkusím..jinak to bylo rozdělený na 2 oddíly: C: Systém + programy,......Data D: vše ostatní..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pak nerozumím, proč jsi disk dále dělil, či se to seklo právě při dělení na C a D? Po spuštění výše uvedeného programu uvidíš, zda je disk skutečně rozdělen.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Protože to bylo rozdělený 50:50 což mi vůbec nevyhovovalo tak jsem chtěl to C: kde bylo blbě umístěných 100 GB volných oddělit třeba na F.
EDIT:tak sem tam hodil ten soft ale nikde nebylo napsaný co je systém a co je tendruhej oddíl takže je dost možný,že jsem zbytečně zrušil ten oddíl kde sem měl všechno.
EDIT:tak sem tam hodil ten soft ale nikde nebylo napsaný co je systém a co je tendruhej oddíl takže je dost možný,že jsem zbytečně zrušil ten oddíl kde sem měl všechno.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Takže ani s tím programem to nejde..Když smažu ten 1 partition kterej má 140 GB a chci ho vytvořit znovu už můžu vytvořit jen 16 GB a u toho druhýho oddílu to stejný ze smzaných 144GB můžu vytvořit jen 22 GB a stejně to pořád píše tu chybu..XP nenainstaluju a Visty po recovery taky ne.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když smažeš oddíl, co to píše?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
nic to nepíše,u toho oddílu je "empty" když u toho dát create new mám možnost max 16 GB.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže je prázdný, tak by nic nemělo bránit ve vytvoření oddílu. Odstranil jsi jen jeden oddíl nebo oba a prázdný je celý disk? Když vložíš číslo třeba 50000MB, tak to odmítne, nebo co?
Edit: Asi nejlépe vytvoř oddíl, co je zobrazen na posledním obrázku a nainstaluj Visty z toho oddílu cca 2GB, protože pro WinXP nemusíš sehnat ovladače. Podívej se na stránky výrobce, pokud skutečně chceš WinXP, zda tam jsou k mání.
Edit: Asi nejlépe vytvoř oddíl, co je zobrazen na posledním obrázku a nainstaluj Visty z toho oddílu cca 2GB, protože pro WinXP nemusíš sehnat ovladače. Podívej se na stránky výrobce, pokud skutečně chceš WinXP, zda tam jsou k mání.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1775
-
od Tint