Dobrý den,
už asi 14 dní mě "zlobí" zvuk.. Přestal fungovat a ve Správci zařízení to hlásí "zvukové zařízení neexistuje" .. Pomůže mi, když odinstaluju ovladač a vzápětí nainstaluju znova(poté samozřejmě restart), ale jen do té doby, než znovu vypnu počítač.. A neustále pokaždé znovu odinstalovávat a instalovat mi přijde zbytečné.. Jo a ještě v době, kdy zvuk funguje, vyskakuje hláška "v aplikaci generic host process došlo k chybě a je třeba program ukončit".. Zvukové zařízení mám Realtek HD Audio.
Díky za pomoc..
Problém se zvukem
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém se zvukem
čus..zkus nainstalovat toto http://www.microsoft.com/downloads/deta ... AD4E049C48 /co máš za system/?.. pokuď to nepomůže..tak je asi problém jinde...viry..poškozenej svchost..kdo ví... :)
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
v aplikaci generic host process došlo k chybě... , přestal fungoval zvuk... Tohle slyším teď poslední dobou často.
Jestli to není nějaký nový Microsoft bič na lidi s nelegálním OS...
Jestli to není nějaký nový Microsoft bič na lidi s nelegálním OS...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Zkusil sem nainstalovat ale" "Instalační program zjistil, že verze aktualizace Service Pack nainstalované v tomto počítači je novější verze než verze instalované aktualizace. Tuto aktualizaci není třeba instalovat." Takže v tom poblém zřejmě nebude. Jako OS mám Windows XP. K virům- na ty sem měl podezření, ale několikrát jsem počítač důkladně projížděl antivirem a antispywarem, posílal vygenerovaný LOGy na kontrolu.. Jediný co mi občas blbne je firewall.. Lze nějak najít nejnovější ovladače k tý zvukovce, jestli to třeba nelze vyřešit tím? Případně, kde lze najít, jaký přesný typ mám?
Díky..
mike007: OS mám legální
Díky..
mike007: OS mám legální
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
tak třeba ve spravci zařizeni maš popis zvukovky..ale asi neni moc detailni :) zkus třeba toto http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... y/everest/ ....ti najde přesnej nazev zvukovky....a pak se da stahnout nekde nejnovejsi ovladac....mužeš kouknout do protokolu udalostí,jestli tam neni něco podstatnyho k analyze :) a ještě do spravce zařizeni,neni-li tam žlutej vykřičnik nebo otaznik....ale nějak se mi nechce věřit,že/pokud to ma souvislost s Generic Host hlaškou/..že to zpusobuje ovladač...no uvidíš...
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tak žlutej otazník i vykřičník mám ve správci u položky Modem Device on High Definition Audio Bus.. Tak to zřejmě bude ten problém..Co s tím? Jinat ten ovladač je Realtek ALC660..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ovladač najdeš na CD k základní desce, nebo na stránkách výrobce základní desky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
alenka_v_říši_divů píše:čus..zkus nainstalovat toto http://www.microsoft.com/downloads/deta ... AD4E049C48 /co máš za system/?.. pokuď to nepomůže..tak je asi problém jinde...viry..poškozenej svchost..kdo ví... :)
Když sem rozklikl tu zprávu o generic host ..... tak při rozkliknutí podrobností o chybách tam byla napsaná chyba v souboru schvost.exe
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
a jakej je přesnej popis tvy zvukovky.....zkus ještě tuto zaplatu http://74.125.39.132/translate_c?hl=cs& ... rYTchGpsCA nebo novější/jestli je/...a jak bylo už řečeno..ovladač na cd nebo strankach vyrobce....a ty chyba v schvostu není nějak popsaná?.....co máš teda za ten OS
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
No na stránkách výrobce mi to ukázalo celkově 51 správných ovladačů a 20 špatných.. Při stažení toho "dobrýho" to chce ale zaplatit nějakých 800, ale do toho bych se ještě nerad pouštěl, když nevim jestli se to vyřeší.. OS jak už sem psal XP.. Tu záplatu vůbec nevím, jak na tý stránce stáhnout
A snad ten popis cituju to správný "Popis zařízení Realtek ALC660 @ ATI SB450 - High Definition Audio Controller

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
no dobrá..pokud ten schvost bude blbnout zas..tak bych určitě zkusil tento postup http://www.ehow.com/how_4480978_fix-svc ... ndows.html .... na tu zvukovku sezenes zadarmiko driver....
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Nepomohl bys mi ten driver najít.. Já jen abych tam do počítače nedal něco špatnýho..Díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2294
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
30 pro 2024 07:03
-
-
Problém s PC - reaguje zvukem na křeslo Příloha(y)
od Tucnak105 » 02 říj 2024 20:13 » v Problémy s hardwarem - 23
- 9379
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
25 úno 2025 08:05
-
-
- 4
- 4184
-
od petr22