zdravim,
mam visty 32 bit, asi dva tydny starej pocitac. Zadny videa jsem v nem jeste nepoustel a ted sem stahl film mistri hazardu. Mam dva dily, oboji sou v avi a nemuzu to prehrat. pise to program Windows Media Player prestal pracovat a kdyz dam zobrazit podrobnoti problemu je tam tohle:
Podpis problému:
Název události problému: APPCRASH
Název aplikace: wmplayer.exe
Verze aplikace: 11.0.6001.7004
Časové razítko aplikace: 49472063
Název chybného modulu: StackHash_9968
Verze chybného modulu: 6.0.6001.18000
Časové razítko chybného modulu: 4791a7a6
Kód výjimky: c0000374
Posun výjimky: 000b015d
Verze operačního systému: 6.0.6001.2.1.0.768.3
ID národního prostředí: 1029
Další informace 1: 9968
Další informace 2: ca7ac73204fd88b5099ccc630218df8f
Další informace 3: 23d2
Další informace 4: 01b3bb640fe79ece5342abb1cdc93d16
Přečtěte si prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0405
---
videa co jsou jako ukazky uz ve winu ve .wmw jdou uplne normalne. vubec nevim cim to muze byt, nikdy sem se s tim nesetkal, nejaky kodeky uz sem instaloval..
Prosim pomoc, diky
windows media player nefunguje.
Re: windows media player nefunguje.
Předpokládám absenci patřičných kodeků (neboli chyba nebude v MP). Instaloval jsi někdy (do těchto windows) nějaké?
Jestliže ne, pak nainstaluj nějaký balík, ale jen jeden!
Neznámější a nejdoporučovanější jsou:
Jestliže ne, pak nainstaluj nějaký balík, ale jen jeden!
Neznámější a nejdoporučovanější jsou:
- FFDShow (mám já a jsem naprosto spokojený; nejde vlastně o kodeky, ale o filtry. Budeš-li se o tom něco chtít dozvědět, jistě vygoogluješ)
- CCCP – rozsáhlejší, FFDShow je jeho součástí.
- Codec Pack All in 1
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
no tak zezacatku uplne default a neslo to, pak sem nainstaloval Codec pack all in1 a taky nic, pak sem nainstaloval asi dalsich 10 kodek packu, tech nejstahovanejsich ze stahuj.cz a furt nic.. tohle vsechno sem udelal rano. Absenci kodeku to asi nebude. Nemuze tam byt nejaka nekompatibilita s Vistama home premium 32bit?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus jiný přehrávač,třeba KM Player a napiš jestli problém s přehrátím filmu přetrvává.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Jestli's instaloval bezhlavě jeden balík kodeků přes druhý a přes třetí…, pak naopak odhaduji, že se perou mezi sebou.
Instalace víc balíků kodeků se silně nedoporučuje, podobně jako instalace víc antivirů.
V takovém případě bych poradil odinstalovat úplně všechny kodeky, pak systém vyčistit ccleanerem a pak nainstalovat z výše uvedených baléků jen jeden jediný.
Ještě – pokud netrváš na WMP – můžeš zkusit VLC media player, který má své vlastní kodeky a nepotřebuje je mít nainstalované v systému.
Instalace víc balíků kodeků se silně nedoporučuje, podobně jako instalace víc antivirů.
V takovém případě bych poradil odinstalovat úplně všechny kodeky, pak systém vyčistit ccleanerem a pak nainstalovat z výše uvedených baléků jen jeden jediný.
Ještě – pokud netrváš na WMP – můžeš zkusit VLC media player, který má své vlastní kodeky a nepotřebuje je mít nainstalované v systému.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já jen dodám trochu osvěty.
http://jech.webz.cz/multimedia.php
http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=5813&Itemid=41
Pokud se rozhodneš pro ffdshow tak čtvrtý link od shora jsou v češtině.
http://www.free-codecs.com/FFDshow_download.htm
http://jech.webz.cz/multimedia.php
http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=5813&Itemid=41
Pokud se rozhodneš pro ffdshow tak čtvrtý link od shora jsou v češtině.
http://www.free-codecs.com/FFDshow_download.htm
Takze v tom KM PLAYER to slo uplne paradne. Asi bude problem v wmw 11, ale vubec nevim jakej, ty kodeky jsem prvni nemel zadny a neslo to, pak jsme mel ty all in 1 a neslo to. Pricemz ty default videa co uz jsou po nainstalovani winu slapou normalne.
no tak on to neni nejakej zavaznej problem, kdyz to muzu prehravat treba v tom KM Player, ale stejnak by me zajimal co to je, protoze na googlu sem nic nenasel..
// Chceš-li ke svému příspěvku něco doplnít a dosud nikdo neodpovídal, nezakládej další odpověď,
// ale použij tlačítko UPRAVIT. Příspěvky jsem ti sloučil do jednoho.
// Myloš
no tak on to neni nejakej zavaznej problem, kdyz to muzu prehravat treba v tom KM Player, ale stejnak by me zajimal co to je, protoze na googlu sem nic nenasel..
// Chceš-li ke svému příspěvku něco doplnít a dosud nikdo neodpovídal, nezakládej další odpověď,
// ale použij tlačítko UPRAVIT. Příspěvky jsem ti sloučil do jednoho.
// Myloš
WMP je totiž k uživatelům nepřátelský. Sám radši používám BS Player, WinDVD (DVD-Video), VLC Player (vše co nejede v BS Playeru + nedokončená videa).
Naposledy upravil(a) X dne 09 dub 2009 22:01, celkem upraveno 2 x.
X: Tak tak, taky rád BSPlayer (miluju zoom okna kolečkem), dál ještě MPClassic a PowerDVD (a ten moc ne, bo na DVD většinou koukám přes telku).
- Mýliti se je Myloš.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
JJ-taky jsem přešel od Windows Media Playeru po opakovaných problémech s přehráním filmů na jiné přehrávače.Zkoušel jsem Power DVD,Media Player Klasic,BS Player,MV2 Player ale nakonec jsem skončil u doporučeného KM Playeru,který mi vyhovuje nejvíce.Po stažení skinů si z něho můžeš udělat vzhledově přehrávač jaký se ti líbí.Třeba i Windows Media Player.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení - 6
- 5280
-
od ski1961
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 15:48
-
-
- 6
- 8218
-
od zeus