Dnes ráno jsem zjistil, že po zapnutí PC se po chvilce zasekne a nic už nejde (ani se nerozsekne).
Napadlo mě, jestli se mi nepřehřívá, tak jsem otevřel bednu a PC se okamžitě rozjel.
Nyní mám furt otevřený bok bedny a PC jede jako vždy.
Ale nejvíc mě zaráží, že včera jelo vše normálně a nemusel jsem mít otevřenou bednu. Prosím Vás jak tento problém mohu vyřešit, protože mít otevřenou bednu není moc dobré nebo je to nevadí?
Zaseknuti PC po zapnutí Vyřešeno
Re: Zaseknuti PC po zapnutí
Zkus zkontrolovat teploty při otevřené skříni a poté je srovnej s teploty při zavřené. Bezpochyby se nějaká součástka zahřívá, a důvodem proč tak zčista jasna se začali právě včera zahřívat opravdu neporadím.
Určitě je lepší mít periferie uzavřené, aby se na ně neprášilo..případně si pořídit nějaký další ventilátor..připadně zkus otestovat paměti memtestem, právě jestli to nezpůsobují právě ony..
Určitě je lepší mít periferie uzavřené, aby se na ně neprášilo..případně si pořídit nějaký další ventilátor..připadně zkus otestovat paměti memtestem, právě jestli to nezpůsobují právě ony..
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkontroluj zda jsou správně zasunuté konektory napájecích i datových kabelů. Vypadá to že odstraněním krytu se kabely dostaly do jiné polohy a kontakt se obnovil.
BTW ta myšlenka s tím prášením do otevřeného PC je docela zcestná, když celý počítač se chová jako vysavač...
BTW ta myšlenka s tím prášením do otevřeného PC je docela zcestná, když celý počítač se chová jako vysavač...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
zkontroluj jestli se ti točí ventilátor jak na procesoru....graf. kartě......ve zdroji...tak jak mají a překontroluj veškerou kabeláž.
Ok už jsme to vyřešil.
Bylo to tím jak psal "El Diablo".
Díky všem
Bylo to tím jak psal "El Diablo".
Díky všem
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-