Zkušenost s ADSL od O2
Re: Zkušenost s ADSL od O2
Pokud je v Praze ČRa, tak bych neváhala.. Máme ho sice jen týden, ale naprostá spokojenost, pohodové a rychlé vyřízení (teda měsíc výpověď O2).. Žádné lži. Internet šlape jak má. Modem používáme náš, aby sme tam mohli mít 2 pc. Fakt mohu jen doporučit. I operátoři byli zatím všichni strašně milí a ochotní. No od O2 skok o 1.000.000% Už bychom se nevraceli.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Ohledne UPC, krome dlouhych cekacich dob na jejich linku (ale co si budeme povidat, O2 je ma delsi), nemuzu si stezovat. Obcasny vypadek pripojeni v paterni siti (cca -2 - 3x do roka) byl do 24 hodin spraveny. Jednou v soubotu se mi posral modem... nevim jak a proc, ale proste nepredaval adresu. Takze jsem vyzkousel pingy, nslookup, - v ramci vnitrni site v poho. NA modem sem se dopingal ale z neho pryc ne. Vzhledem k tomu ze byla sobota, tak sem ho do nedele vytahl na zresetovani z elektriky a kdyz nepomohlo, v pondeli rano sem na UPC zavolal a v utery rano mel vymenenej modem :-)
Trosicku me jen zlobi, ze to zrcyhleni na 25Mbps je pozvolne, ja v realu zatim chytam tak 12-15 Mbps... uvidim jak dle nich bude v koncem brezna.
Trosicku me jen zlobi, ze to zrcyhleni na 25Mbps je pozvolne, ja v realu zatim chytam tak 12-15 Mbps... uvidim jak dle nich bude v koncem brezna.
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
UPC v našem domě neumí internet a matku, na kterou je telefon napsaný, jsem nerozhoupal k přechodu ke konkurenci (radiokomunikace), protože má balíček s mobilem; než jsem ji dotlačil, tak jsem před půlnocí zkonstatoval, že konečně zrychlili.
Nedopočítal jsem se ovšem 8Mbit/512, nýbrž jen 5445/242 kbps, což ovšem může být způsobeno agregací, respektive nějakým aktuálním stahovačem; tož uvidím.
V každém případě – viz anketa – trvalo upomínání přes dva měsíce.
Nedopočítal jsem se ovšem 8Mbit/512, nýbrž jen 5445/242 kbps, což ovšem může být způsobeno agregací, respektive nějakým aktuálním stahovačem; tož uvidím.
V každém případě – viz anketa – trvalo upomínání přes dva měsíce.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
V tom horším případě jde jet hlasové služby na TO2 a Net na ČRa vlastní platformě (Premium) ... jen musíš být v dosahu takové pronajaté ústředny ČRa.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nebudeš, kup si novej modem... Máš starej...
Ten ti víc než 4mb/s nevytáhne 

- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak má poslední zkušenost s O2 je taková, že jsem jim v půlce března psal, kdy že mě to zrychlý, když na netu píšou "během února 2009"
dostalo se mě odpovědi: "Vážený zákazníku, Vaše rychlost nebyla dosud navýšena"...
přesná odpověď na mou otazku... jinak do dnes mám "pomalý" net....
dostalo se mě odpovědi: "Vážený zákazníku, Vaše rychlost nebyla dosud navýšena"...
přesná odpověď na mou otazku... jinak do dnes mám "pomalý" net....
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Má poslední zkušennost je, že mi ve čtvrtek přišla upomínka, protože jsem jim minulý měsíc zapoměl zaplatit
Jinak mám s O2 jen ty nejlepší a co slíbili to dodrželi. Proto urychleně zaplatím, protože by určitě zase dodrželi co slíbili

Jinak mám s O2 jen ty nejlepší a co slíbili to dodrželi. Proto urychleně zaplatím, protože by určitě zase dodrželi co slíbili

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pepas, myslím, že si při koupi dostal nějaký papír kde si měl číslo na jejich operátory (jsou na baterky když se jich zeptáš na něco konkrétního tak ví opravdu !!!HOVNO!!! ->>> Omlouvám se za ten výraz) tak tam zavolej a řekni...
"Nejsem spokojen s vašimi službami a chci ukončit naši smlouvu" a v tu dobu uslyšíš jak si tě váží a hned ti nabídnou 8MB/s a skoro 1/2 plat/měsíc (aby si dosáhl teto rychlosti potřebuješ novější modem).. Jsou to vyděrači..
Jinak zkušenosti s nimy mám výborný. Za rok se stane asi 1x, že bych se nedostal na internet a na to, že je to ADSL (který kolísá) není až tak nestabilní..
Na internetu od teto společnosti mi vadí jejich omezenost --> 2GB/měsíčně
"Nejsem spokojen s vašimi službami a chci ukončit naši smlouvu" a v tu dobu uslyšíš jak si tě váží a hned ti nabídnou 8MB/s a skoro 1/2 plat/měsíc (aby si dosáhl teto rychlosti potřebuješ novější modem).. Jsou to vyděrači..
Jinak zkušenosti s nimy mám výborný. Za rok se stane asi 1x, že bych se nedostal na internet a na to, že je to ADSL (který kolísá) není až tak nestabilní..
Na internetu od teto společnosti mi vadí jejich omezenost --> 2GB/měsíčně
Osobně si na společnost O2 nemohu stěžovat. Pevnou linku má už fůru let, internet podobně a se zrychlením jsem neměl problém. Jednou zavolali, někdy v únoru, jestli nechceme "super nabídku" za 500Kč, internet+pevná, a od té doby máme 4,5Mbit net, a platíme přibližně 700Kč každý měsíc..
Stene:
„2GB/měsíčně“ ??? Já žádný FUP od O2 nemám.
„2GB/měsíčně“ ??? Já žádný FUP od O2 nemám.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to nevím, zkusím to..
Ale myslím, že pokud přesáhnu 2GB tak mi sníží rychlost.. ?
Ale myslím, že pokud přesáhnu 2GB tak mi sníží rychlost.. ?
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nezrušila náhodou O2 FUP úplně všem ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20
- 5234