Radu po dodatečném virtuálním rozdělení disku na systém a zbytek. Začal PC vypisovat chybové hlášky:
Eplorer.exe - chyba aplikace Instrukce na adrese 0x00AC 150 odkazovala na adresu 0x00AC150 s pamětí nelze provést operaci written
Systém má nedostatek virtuální paměti Windows zvětší stránkovací soubor.
Podle mne byl po rozdělení disku zmenšen také odkládací prostor na něm a systém má nyní málo RAM paměti. Nyní je na PC 1024MB ram a posle mého pokud má ve slotech volno přidal bych dalších 512MB.
Váš názor?
Tip na závadu co by to mohlo být? Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tip na závadu co by to mohlo být?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tip na závadu co by to mohlo být?
Po rozdělení disků jsi asi na tom primárním s Windows nechal málo místa a zmenšil se ten stránkovací soubor.Další ramka by pomohla, ale ten stránkovací soubor bych zvětšil, protože některé aplikace ho potřebují. Měl by být tuším 2,5x větší než je tvá fyziká paměť
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Já zase četl, že 2×, když je ramky málo a 1,5×, když je jí dost.
Já mám velikost VP nastavenou ručně napevno (aby nemigrovala po disku a nepodléhala fragmentaci). Operační paměti mám 2 GB a virtuální 3 GB na druhém (fyzickém) disku + 128 MB na systémovém (pamatuju, že se kdysi Widle vzpouzely, že jsem VP na céčku zrušil úplně a nechal ji jen na druhém disku. Každopádně těch 128 MB je naprosto zanedbatelných, jen aby se neřeklo).
V každém případě nastavuje-li její velikost systém a není-li na systémovém disku dost místa, pak jí opravdu může být nedostatek.
Chceš-li nechat velikost na systému, pak přidej do míst, kde se vytváří, i druhou diskovou oblast.
1 GB je pro WinXP dostatečných (pokud neprovozuješ nějakou opravdu nenažranou aplikaci) a sám bych v takovém případě natvrdo nastavil virtuální paměť na 1,5, maximálně 2 GB.
Já mám velikost VP nastavenou ručně napevno (aby nemigrovala po disku a nepodléhala fragmentaci). Operační paměti mám 2 GB a virtuální 3 GB na druhém (fyzickém) disku + 128 MB na systémovém (pamatuju, že se kdysi Widle vzpouzely, že jsem VP na céčku zrušil úplně a nechal ji jen na druhém disku. Každopádně těch 128 MB je naprosto zanedbatelných, jen aby se neřeklo).
V každém případě nastavuje-li její velikost systém a není-li na systémovém disku dost místa, pak jí opravdu může být nedostatek.
Chceš-li nechat velikost na systému, pak přidej do míst, kde se vytváří, i druhou diskovou oblast.
1 GB je pro WinXP dostatečných (pokud neprovozuješ nějakou opravdu nenažranou aplikaci) a sám bych v takovém případě natvrdo nastavil virtuální paměť na 1,5, maximálně 2 GB.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Takže jste v podstatě potvrdily to co sem si myslel. Ještě bych poprosil o cestu k nastavení stránkovacího souboru bo si ji nepamatuji dík.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Pravá myš na Tomto počítači → Vlastnosti → karta Upřesnit → tlačítko Výkon → karta Upřesnit → tlačítko Změnit
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tip na závadu co by to mohlo být? Vyřešeno
Dí za rady a vyřešeno.