Přes kabel z routeru jede vše ok a nepadá. Jen pokud zatížím wifi, tak padne celou router a s ním i celé připojení. Jak už jsem psal u providera vše v pohodě i technik tu byl a kontroloval vše a na 90 % za to prý může router Padání routeru při přehrávání videa na internetu Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
Re: Padání routeru při přehrávání videa na internetu
Na šmejda bych to nesváděl. Kontrola HJT, ComboFix, Mwav, "Mbam", KOS, NOD a všechno ok
Všem ostatním běží naprosto v pohodě a to ho mají dýl jak já (cca 1,5 roku). S reklamací bude u mě asi problém, protože jsem to koupil u firmy, která už ho nemá v nabídce a nějak se už několikrát transformovala na několik jiných, takže jsem zvědavý
Přes kabel z routeru jede vše ok a nepadá. Jen pokud zatížím wifi, tak padne celou router a s ním i celé připojení. Jak už jsem psal u providera vše v pohodě i technik tu byl a kontroloval vše a na 90 % za to prý může router
Ach jo, zrovna já, který ho tak doporučoval a mě se pos*re 
Přes kabel z routeru jede vše ok a nepadá. Jen pokud zatížím wifi, tak padne celou router a s ním i celé připojení. Jak už jsem psal u providera vše v pohodě i technik tu byl a kontroloval vše a na 90 % za to prý může router PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
Re: Padání routeru při přehrávání videa na internetu Vyřešeno
Takže reklamace vyřízena překvapivě rychle. Poslali mi peníze zpět a ještě o 80 Kč víc
Kupuji Linksys WRT54GL
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2813
-
od rohlicek1
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 09:56