ICQ 6.5 - Vložení Fontu
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
ICQ 6.5 - Vložení Fontu
Umí někdo v icq nastavit nebo nějak vložit fonty co si někde stáhnu?Ty trapný co tam jsou na výběr už me štvou.Díky za info
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: ICQ 6.5 - Vložení Fontu
www.qip.ru
V QIPu můžeš nastavovat fonty
ICQ hned smaž, je to program na propagaci reklam, který zatěžuje počítač a když si zapneš náročnější hru bude se sekat..
V QIPu můžeš nastavovat fonty
ICQ hned smaž, je to program na propagaci reklam, který zatěžuje počítač a když si zapneš náročnější hru bude se sekat..
ty seš teda rádce
za dob kdy jsem používal icq stačilo písmo nainstalovat (tak že si ho přetáhl v ovládacích panelech do složky písmo) a potom už se ukazovalo ve výběru u icq
za dob kdy jsem používal icq stačilo písmo nainstalovat (tak že si ho přetáhl v ovládacích panelech do složky písmo) a potom už se ukazovalo ve výběru u icq
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Já vím jak se instalují ja je mám např ve Wordu atd..akorát když dám v icq vybrat font je jich tam asi 6 předvolených a jiný vybírat nemůžu..
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
možná by šel nějakej přepsat jiným...ale to musíš vyzkoušet..s tím,že jedny fonty dáš na chvili pryč a ty co chceš dáš misto nich a nazev stejnej/jenže je otázka...zda-li budou ty soubory co do kompatibility totožný/...je v ty složce s fontama nejakej soubor *.ini? ... možna kdybys ho pozměnil,by to šlo přidat...každopadně icq už sem hodně dlouho neměl..tak si nedovedu představit..jak to v tom 6.5 vypadá.... :)