prosím o otestování souboru
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
prosím o otestování souboru
chtěl bych se zeptat..jestli by mi někdo nepomohl otestovat tento soubor
... potřeboval bych .. aby byl rozbalen..a když klikneš na nějakej soubor jpg měla by ti vyskočit 3x kalkulačka...jednomu člověku sem to posílal,ale prý to nejde....ale mě se tomu nechce věřit.....díky- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: prosím o otestování souboru
Mně to taky nejde. Otevře se normálně prohlíčeš obrázků a napíše, že nelze zobrazit náhled
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Poslal jsi jen odkaz, ne obrázek. Nelze zobrazit!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
aha...díky...tak nevím,kde je chyba....vytvořím soubor fotka.bat .. dám do něj kód: start C:\WINDOWS\system32\calc.exe .. překonvertuju ho na fotka.exe ..přejmenuju příponu na jpg..takže výsledek fotka.jpg ..vytvořím zástupce,kliknu na něj pravým a dám vlastnosti .. jako Cíl zadám cestu C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c fotka.jpg a kolonku "Spustit v:" vymažu ..... uložím to....a skryju v adresáři soubor fotka.jpg .... kliknu na zástupce ,kterej jedinej je viditelnej a spustí se kalkulačka.....ale když tu složku se skrytým souborem a zástupcem zazipuju a pošlu někomu na xp ... tak se to nespustí....
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Pic : jj .. odkaz na stáhnutí zipu ... obrázek je v něm....
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
jako defaultní zobrazovač fotek mám irfanview......třeba v tom hraje roli odlišnost "viewerů" ...no smířím se s tím....že soubor...který skrývám a který obsahuje informaci o spuštění programů na základě příkazů bude muset zůstat v podobě přípony exe či bat....takže to dám asi za vyřešený.....kdyby někoho něco napadlo...tak si to určitě přečtu...jdu pomalu spát.... :)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mě to zastavil antivir s tím že jpg obsahuje virus...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V podstatě to slouží ke spuštění spustitelného souboru, tudíž Avira vycítila potenciální nebezpečí. Je sice trochu paranoidní, ale to že jsem paranoidní ještě neznamená že mne nesledují! 

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 4801
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 06:56
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4788
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
- 5
- 3571
-
od L.L