) jelikož ho nepoužívám. Zkoušel jsem si s tím poradit sám ale poté co jsem prolezl celou složku Program Files a ani v nabídce Přidat nebo odebrat programy jsem to nenašel, usoudil jsem že na to asi stačit nebudu. Neznáte někdo na to nějakou fintu? Díky Odinstalace Windows Messengeru Vyřešeno
- mike127
- Level 3

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Odinstalace Windows Messengeru
Zdravím, mám ve windowsech [xp] nainstalovanej Windows Messenger (verze 4.7.00.41). Dost mi vadí, (
) jelikož ho nepoužívám. Zkoušel jsem si s tím poradit sám ale poté co jsem prolezl celou složku Program Files a ani v nabídce Přidat nebo odebrat programy jsem to nenašel, usoudil jsem že na to asi stačit nebudu. Neznáte někdo na to nějakou fintu? Díky 
) jelikož ho nepoužívám. Zkoušel jsem si s tím poradit sám ale poté co jsem prolezl celou složku Program Files a ani v nabídce Přidat nebo odebrat programy jsem to nenašel, usoudil jsem že na to asi stačit nebudu. Neznáte někdo na to nějakou fintu? Díky Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
- sondaw
- Level 2.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: Odinstalace Windows Messengeru
Pokud myslíš Messengera, který je součástí Windows, tak ho můžeš buď jenom zakázat:
Start>Spustit>gpedit.msc>otevře se okno Zásady skupiny
V levém okněi postupně rozbalíš celý strom Místní počítač - zásady>Konfigurace uživatele>Šablony pro správu> Součásti systému Windows>Služba Windows Messenger
V pravém podokně poklepeš na položku Nespouštět automaticky službu Windows Messenger a na kartě Nastavení vyber možnost Povoleno.
Pokud chceš program odinstalovat dej Start>Spustit a napiš: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%/INF/msmsgs.inf,BLC.Remove
Start>Spustit>gpedit.msc>otevře se okno Zásady skupiny
V levém okněi postupně rozbalíš celý strom Místní počítač - zásady>Konfigurace uživatele>Šablony pro správu> Součásti systému Windows>Služba Windows Messenger
V pravém podokně poklepeš na položku Nespouštět automaticky službu Windows Messenger a na kartě Nastavení vyber možnost Povoleno.
Pokud chceš program odinstalovat dej Start>Spustit a napiš: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%/INF/msmsgs.inf,BLC.Remove
- mike127
- Level 3

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: Odinstalace Windows Messengeru Vyřešeno
díky moc. už jsem ho podle tvýho návodu zlikvidoval
Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 17317
-
od ja2311
Zobrazit poslední příspěvek
11 led 2025 09:08
-
-
Oficiální úprava Windows 11 do podoby klasických Windows (Windows 7)
od IMB » 26 říj 2025 14:30 » v Windows 11, 10, 8... - 0
- 2904
-
od IMB
Zobrazit poslední příspěvek
26 říj 2025 14:30
-
-
- 1
- 733
-
od mmmartin