Jak odstranit VIR
Jak odstranit VIR
Dobrý den, můžu se zeptat: Nainstaloval jsem si hru a stáhl si k ní crack. Jenže to po spuštění tohoto crecku jsem do pc dostal vir, který mi opálil v zápětí Noda eset smart a sekl pc. ručně jsem ho vypl, teď se nemůžu spustit win vista. Zkoušel jsem v nouzovém režimu obnovit systém to nepomůže, i oprava nejde prej uskutečnit. Nějak nevím co a jak dělat. Nemůžete mi někdo prosím poradit.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak odstranit VIR
jó, alespoň vidíš, že se warez nevyplatí
vlož sem log z programu HijackThis (návod na vytvoření logu mám v podpise) i když nevím nevím, jestli smím poradit. tohle je na hraně s pravidly 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Hmm, vím
myslím, že tímto jsem se víc než ponaučil. Co teď říct na to. Hry moc nehraju, byl jsem na jedu akorát zvědavej. Zkusím získat ten log pokud by to teday šlo, když je to na hraně s pravidly. 

...akorát nevím jak mám dostat log pomocí HijackThis, protože se nemůžu dostat do win. I přes nouzovej režim mám problém cokoli udělat.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Omlouvám se za vpád do tématu , snad se memphisto nebude zlobit.
Takže se nedostaneš do windows a do nouz. režimu s potížemi?
Tak mě napadá toto:
Dr.Web Live CD
Stáhni si u někoho tento program.
Dr.Web LiveCD http://www.freedrweb.com/livecd/
Vypalovat v tomto http://www.slunecnice.cz/sw/active-iso-burner/
Vypálit, nabootovat z CD/DVD a kontrola disků,co půjde léčit ,co nepůjde smazat, pak opravná instalace pokud nenabootuješ windows .
Doporučuji aspoň zběžně projít nápovědu je anglicky, zrovna tak i program.
Přímé stažení:
ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/livecd/mi ... 902170.iso
Manual:
ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/livecd/LiveCD-en.pdf
Takže se nedostaneš do windows a do nouz. režimu s potížemi?
Tak mě napadá toto:
Dr.Web Live CD
Stáhni si u někoho tento program.
Dr.Web LiveCD http://www.freedrweb.com/livecd/
Vypalovat v tomto http://www.slunecnice.cz/sw/active-iso-burner/
Vypálit, nabootovat z CD/DVD a kontrola disků,co půjde léčit ,co nepůjde smazat, pak opravná instalace pokud nenabootuješ windows .
Doporučuji aspoň zběžně projít nápovědu je anglicky, zrovna tak i program.
Přímé stažení:
ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/livecd/mi ... 902170.iso
Manual:
ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/livecd/LiveCD-en.pdf
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Děkuji moc, zkusím to. Napíšu pak do tohoto fora jak to dopadlo.
Dobrý den, zkoušel jsem program Dr.Web Live CD, tento program scenoval disky a našel jednoho trojana, kterého jsem vymazal, ale při scenu se sekává neustále u jednoho stejného souboru. Scan je při seknutí něco málo za půlkou takže nikdy nedojede do konce, zkoušel jsem ho už několikrát. Navíc teď už se nedostanu ani do nouzového režimu hlasí mi to teď neustále "BOOTMGR is missing".
Fakt už nevím co s tím
Fakt už nevím co s tím

nevíte někdo prosím jak odstranit vir
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
No to nevím..Live CD DR.WEB obchází windows, takže příčina může být v HDD, kontrola chyb,
Jinak se dá do HDD dostat pomocí Linuxového LIVE CD .
Ještě tady něco k problému:
http://ptrcomp.blog.zive.cz/2008/08/boo ... ast-druha/
Jinak se dá do HDD dostat pomocí Linuxového LIVE CD .
Ještě tady něco k problému:
http://ptrcomp.blog.zive.cz/2008/08/boo ... ast-druha/
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
...zeptam se jinak dají se nějak stáhnout data z disku, protože jestli to chápu tak zformátovat disk by mi šlo a dokonce snad i nainstalovat vše znovu (snad). Ale, ty data bych z tama potřeboaval dostat.
Děkuji za radu
Děkuji za radu
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zašli SZ memhpistovi, doporučí Ti odkaz na stažení Linux LIveCd , prostřednictvím toho se dostaneš do HDD a budeš moci přetáhnout soubory na jiný HDD. Pozor na možnost přetažení zavirovaných programů a souborů!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si PC (Intel x86) desktop CD a vypal jako obraz disku a nechej to CD nabootovat a spusť live bez instalace a vytáhni si z disku co potřebuješ
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”