Nejede a nejede Vyřešeno
Nejede a nejede
Takže kde je problém, když si na notebooku spustím hru Bioshock najede bez problémů. Když si ale pustím hru na pc nejde spustit a to kvůli tomu, že se objeví tabulka s hláškou že se objevila chyba Bioshock.exe a program bude ukončen. Určitě to všichni znáte. Na notebooku je Windows Vista a na pc Windows xp. Myslím si, že je to právě tím Windowsem xp nebo má někdo jiný názor? Popřípadě bych uvítal radu jak hru rozjet na pc. Děkuji všem...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejede a nejede
Je ta hra originál?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
memphisto: Jasně, to by mohlo být tím, že je hra originální. Zkur*ené ochrany, chudáci zákazníci ...
Hra není originál, ale vždyť na notebooku (windows vista) jede bez problémů. Na PC (windows XP) spustit nejde. Nechápu to
Mohli by ste mi poradit co s tím???

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejede a nejede Vyřešeno
Srry, nemohli, viz Pravidla fóra.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
toX: nevím, nevím. já mám všechny hry originál a neměl jsem nikdy problém (teda až na Crysis)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner