Zdravím,potřeboval bych poradit doma máme 2 PC a internet od ADSL.Přes kábel vedeme internet do routeru a ten mi to pomocí wifi vede do počítače o patro výš v domě a do druhého počítače pomocí drátu.(a ještě máme televizi přes tohle od ADSL).Ale v tom počítači co přijímá internet přes Wifi mi to poslední dobou nějak blbne.Dřív to se hned připojilo a mělo to tu rychlost 51 (nebo kolik) Mbps ale v poslední době se to bud nechce připojit a nebo když se připojím rychlost je jen 34 (nebo nějak tak) a když začínám procházet internet tak se stránka nenačte a ta rychlost klesá na 1 Mbps.Prosimvás co bych s tím měl udělat aby se to zase zlepšilo.(jo kvalita signálu je 99-100%)
EDIT:A internet v mobilu přes tu WiFi mi de normálně
Rychlost internetu v síti Vyřešeno
Re: Rychlost internetu v síti
PROSÍÍÍMVÁS poradte
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi před měsícem, jsem řešil podobný problém. Po připojení rychlost OK a postupně klesala. Příčinou byla Wifi karta v PC. Po úspěšné reklamaci je vše OK. Prodejce byl natolik solidní, že zapůjčil k otestování jinou kartu, protože původní neměl momentálně dostupnou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Rychlost internetu v síti Vyřešeno
takže si myslíte že bych mě zkusit reklamovat wifi kartu nebo neco tak?Ale nevím jestli reklamovat pujde máme už ji jen neco přes 2 roky.Ale dřív mi šla v pohodě ale dnes se sotva připojí a vubec nenačítá web stránky a tak
Prosimvás nějak jsem zaklikl že je to vyřešeno mužete to odkliknout nějak?(omylem sem to zaklik)
Sluč poslední dva příspěvky do jednoho - porušuješ tím pravidla
No samozřejmě, že kartu reklamovat nepůjde, když záruka je 2 roky (až na vyjímky). Ale jak říká Pic, možná je špatná wifi karta, zkus propojit PC s routerem kabelem a uvidíš zda je problém v PC, či kartě nebo routeru.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4891
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
26 lis 2024 12:48
-
-
- 2
- 2458
-
od pinzerce
16 lis 2024 13:56
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 5060
-
od DenyKr
15 zář 2024 14:14
-
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7870
-
od Renee
19 srp 2024 14:01
-
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5179
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-