Zdravim,
mam problem s cskem at delam co delam, kolikrat jsem to preinstaloval a stale to nepomohlo ...
Jde o to,
ze kdyz hraju multiplayer, tak se moc rychle pohybuji a tim padem se rychle pohnu, pak je lagg na sekundu nebo vice a pak zase jdu (ping ve hre 20-50ms).
Zkousel jsem to singleplayer a tam jem zjistil, ze se pohybuju strasne rychle a ze je cela hra zrychlena (strelba, pohyb, dokonce i cas bezi rychleji).
Uz fakt nevim co s tim zkousel jsem dve ruzne verze cs a stale nic :( Poradte prosim ...
(hraju non-steam)
cs 1.6 - moc rychly pohyb a cas Vyřešeno
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: cs 1.6 - moc rychly pohyb a cas
Řešení V klidu pohodičce.. 

pochybuju, ze me to pomuze, kdyz me to csko od trech zdroju nefungovalo a jinym jo ...
Re: cs 1.6 - moc rychly pohyb a cas Vyřešeno
nemáš amd athlon x2?? pokud jo nainstaluj dual core optimizer
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přesně tak. Zrychlení her atd. mají na svědomí právě procesory AMD a instalací toho AMD Dual Core Optimizeru přestanou
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Lidi, moc vám děkuji fakt to pomohlo a já si nyní můžu vychutnat ničím nerušené hraní CSka.
Fakt dík
Fakt dík