nejde mi vlézt do mailu
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
nejde mi vlézt do mailu
Ahoj vůbec nevím kam svůj příspěvěk mám zařadit.Mám jeden problém tak budu velice ráda když bude ve vaším silách mi pomoct.Když sem přihlasím na jakýkoliv email jak už třeba na seznamu nebo na centrumu tak mě to vždyciky vyhodí mužete mi prosím říct co s tím?,Jsem tak trošku amatér děkuji za radu Verča
Re: nejde mi vlézt do mailu
A hláška žádná není?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
jak vyhodí....
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Musíš zadat správné jméno a heslo...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
nebo promazat cache a cookies a restartovat prohližeč 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Prostě,přihlásím se (zadám správné jméno i heslo) objěví se přesípací hodiny a vypne se celý internet.Nevím, co s tím
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Celý Internet? Ale to snad ne... 

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus promazat ty cookies. Dělá to ve všech prohlížeších? zkoušela jsi třeba IE operu nebo firefox?Problém začal z ničeho nic nebo kdy?
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
jj,problém začal z ničeho nic.A jak to mám teda promazat??Nezkoušela jsme nic jen zapnout antivirák.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Zásadní otázka zní: Co máš za prohlížeč? .... Já v opeře to mám : Nástroje/Vymazat soukromá data/Podrobné volby/ ..... a tam si nastavíš mazání.
Dnes mám stejný problém a to ve všech prohlížečích naskočí mi :
Pokoušíte se přistoupit na adresu https://login.szn.cz/loginProcess, která je nedostupná. Zkontrolujte, že je adresa zadána správně a pak zkuste stránku načíst znovu.
Zabezpečené připojení: kritická chyba (40)
Chyba při připojení k serveru. Důvodem může být Vaše nastavení, které nepovoluje použití šifrovacích metod podporovaných serverem.
Ověřte, je-li Vaše připojení k Internetu aktivní. Zkontrolujte, pracují-li ostatní internetové aplikace (pokud ne, zřejmě jde o problém nesouvisející s Operou).
Používáte-li některou aplikaci proti nebezpečí hrozícímu ze sítě Internet, zkontrolujte, je-li tato aplikace správně nastavena a neznemožňuje-li běžné prohlížení webu.
Používáte-li na ochranu Vaší lokální sítě firewall a nejste-li si jisti, může-li být příčinou nedostupnosti připojení jeho nastavení, kontaktujte správce Vaší sítě.
Zakažte používání proxy serverů (přes klávesu F12), pokud si nejste jisti, že jsou nutné pro Vaše připojení k Internetu. Poté zkuste stránku načíst znovu.
Na poskytovatele se nemohu dovolat. je to Net connet Hodonín, přípojný bod Sídlištní ?
děkuji Fanda
Pokoušíte se přistoupit na adresu https://login.szn.cz/loginProcess, která je nedostupná. Zkontrolujte, že je adresa zadána správně a pak zkuste stránku načíst znovu.
Zabezpečené připojení: kritická chyba (40)
Chyba při připojení k serveru. Důvodem může být Vaše nastavení, které nepovoluje použití šifrovacích metod podporovaných serverem.
Ověřte, je-li Vaše připojení k Internetu aktivní. Zkontrolujte, pracují-li ostatní internetové aplikace (pokud ne, zřejmě jde o problém nesouvisející s Operou).
Používáte-li některou aplikaci proti nebezpečí hrozícímu ze sítě Internet, zkontrolujte, je-li tato aplikace správně nastavena a neznemožňuje-li běžné prohlížení webu.
Používáte-li na ochranu Vaší lokální sítě firewall a nejste-li si jisti, může-li být příčinou nedostupnosti připojení jeho nastavení, kontaktujte správce Vaší sítě.
Zakažte používání proxy serverů (přes klávesu F12), pokud si nejste jisti, že jsou nutné pro Vaše připojení k Internetu. Poté zkuste stránku načíst znovu.
Na poskytovatele se nemohu dovolat. je to Net connet Hodonín, přípojný bod Sídlištní ?
děkuji Fanda
Ahojky,
nejde se mi přihlásit na meila na seznamu.cz, na všechny ostatní moje adresy jako ukazse.cz a podobně s epřihlásím, ale na seznam.cz se nemůžu přihlásit, ale ráno jsem se ještě přihlásil...Nevíte co se děje???
nejde se mi přihlásit na meila na seznamu.cz, na všechny ostatní moje adresy jako ukazse.cz a podobně s epřihlásím, ale na seznam.cz se nemůžu přihlásit, ale ráno jsem se ještě přihlásil...Nevíte co se děje???
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”