OO defrag Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

czRossi
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

OO defrag

Příspěvekod czRossi » 01 kvě 2009 20:07

Zdravím,můj dotaz je na defragmentaci disku, jakou volbu je dobre použít?Mám na výběr SKRYTÁ,MÍSTO,KOMPLETNÍ PODLE NÁZVŮ,KOMPLETNÍ PODLE ŮPRAV a nebo KOMPLETNÍ PODLE PŘÍSTUPU.Co je nejlepší vybrat dík.
CPU: INTEL i5 4690 3.5GHz, Chladič: CoolerMaster Hyper 412S, MB: Gigabyte H97-D3H,GPU:MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G, 4GB GDDR5,
RAM:16GB DDR3-1333MHz Kingston 4x4,SSD Systém: Crucial 232GB + Hdd Data: 320GB,Zdroj:Seasonic G Series 550W

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: OO defrag

Příspěvekod memphisto » 01 kvě 2009 20:30

přečti si nápovědu, tam to máš přesně popsáno, co k čemu slouží :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

p3!An
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: OO defrag  Vyřešeno

Příspěvekod p3!An » 01 kvě 2009 20:53

Nápověda bude asi nejlepší, ale zrovna jsem hledal info na netu...tak se rozdělím :wink:

SPACE:
- vhodný pro silně fragmentované disky, velké disky..vyžaduje méně času, než ostatní metody

STEALTH
- podle názvu(skrytý) vyžaduje nízké nároky na CPU a HDD, vhodný pro disky s mnoho soubory a málo volným místem

ACCESS METHOD, MODIFIED METHOD, NAME METHOD
- tyto tři metody, seřazují soubory podle přístupu(poslední data, budou nejrychleji načítána), změny(nejvýhodnější, příští defregmentace bude seřazovat jen ty nový data) či názvu (možná tak firemní či zálohovací PC)

Zpět na “Vše ostatní (sw)”