Toto téma tu asi je, ale já mám požadavek trochu náročnější. Potřebuju odstranit koš, ale nesmí se upravovat registry a nechtěl bych nějaký program, který mi zpomaluje PC. Existuje to? Doufám, že jo... Díky za rady.
Vše mám totiž v RockerDocku a jediné co mám na ploše je koš, který mi ten nádherný obrázek kazí. Koš můžu hodit do RocketDocku, ale nejde skrýt na ploše. Mimochodem mám Windows XP Professional SP2.
jo takhle ted nevím kde je to přesně ale když klikneš pravym na plochu pak vlastnosti (maš tam ted nastavení ohledně plochy) a ted tam v některé záložce myslim že motivy nebo tak nějak přesně to nevím mam vistu, a tam si vybereš co chceš mít na ploše je tam: tento počítač místí sítě, koš a dokumenty atd.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
V XP tato možnost není, pokud myslíš pravá myš na plochu>Vlastnosti>Plocha>Vlastní nastavení plochy>na výběr máš zobrazení/skrytí ikon Tento počítač, Dokumenty, Místa v síti a Internet Explorer Podle mne jde ikona koše odstranit jen zásahem do registru
Omylem sem dal odstranit koš. Zmizel z plochy při hledání jsem našel jenom zástupce kterej odkazuje na plochu kde koš není. Docela haluz odstranit koš do koše. Nevíte co s tim?
Zřejmě budeš mít Vistu, klepni pravým myšítkem na plochu, dej Přizpůsobit, nahoře vyber Změnit ikony plochy a u Ikony na ploše označ Koš. Mělo by to být OK
Řešení jak odstranit "popularní a doporučené vyhledavaní" na google a ostatních vyhledavačích.
Příklad: napíšete zeb
Objeví se zde zebraland (pizzerie v měste mimo) a dalši nesmyslné výsledky, poté to co hledáme.
Cílem je odstranit veškeré...