Zdarec, tak mi nejspíš odešel zdroj u kompu a rychle ho potřebuju zas dat do kupy, chci odesly zdroj Fortron FSP400-60THN-P nahradit zdrojem Seasonic SS-400ET-T3 400W, OEM http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61368, to je dobra volba, ne?
Nechci nic moc draheho ani nic exotickeho....to by nedelalo dobrotu. Zdroj je urcen pro sestavu v podpisu
hmm tak mi jeden kamos radi at vezmu radsi Fortron FSP400-60GLN(80) 400W http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57587 ma mensi deklarovane proudz na 12V vetvich.....ale vetsi na 3V a 5 V..............................co je lepsi pro komp se 4 diskama
Tak jsem se rozhodl opet pro Fortron, splnuje vyssi verzi ATX a ty rozdily jsou v pohode....24A na +5V proti 20A na +5V u Seasonicu......na +12V je to 16A ku 20A u Sea.
Dobrý den,
Moje sestava:
CPU: Ryzen 5700x3D
MB: MSI MAG B550 TOMAHAWK - AMD B550
RAM: HyperX FURY Black Series 2x8GB 2666MHz DDR4
Chci upgradovat na grafickou kartu AMD 9070 XT - bude mít spotřebu cca 330 W.
Vypočetl jsem spotřebu mojí sestavy s...
Poslední příspěvek
Dobrá volba!
Dlouhodobě používám zdroje RM---x (x = japonské kondenzátory) bez sebemenších náznaků problémů,
absolutně tiché (větráky se při nižší spotřebě netočí), modulární kabeláž, 10 let záruky...
Předchozí verzi RM750x mám momentálně v herním...
Zdravím,
složil jsem si nový PC se zdrojem Seasonic Focus GX-850 ATX 3 (2024). Problém je, že hned po zapnutí se ventilátor zdroje roztočí do tý míry, že je to zdaleka nejhlučnější komponenta. A to jen, když jsem v BIOSu.
Použitý komponenty mají...
Poslední příspěvek
Vypadá to, že to je opravdu vlastnost. Koupil jsem Corsair RM850X a je pěkně ticho. Díky za rady.
Dobrý večer. Koupil jsem si grafickou kartu AORUS GeForce® GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11G, která má napájení 2x8pin. Bohužel mám zdroj EVGA 650 B3 650W 80Plus Bronze a nemám k němu ostatní kabely. Mám momentálně MSI GTX 1070 8G a tam je pouze...
Poslední příspěvek
Na AliXepressu, napr.
Nicmene, nebud prekvapen, az ta 1080 Ti umre. U takhle starych a zravych karet je to jen otazka casu, ta karta je 8 let stara a obvykla zivotnost je do 5 let.