mám problém, teda ne já, můj web to není(já mám jiný, i když se stejnou tématikou , no to je jedno) .. už pár dní když chci jít na web http://www.farna.kx.cz tak mi Avast hlásí vira, červa .. nevíte někdo jak ho odstranit? dííky za rady
Ty jej nijak neodstraníš..leda že by jsi jim zrušil web prostě na těchto stránkách se vyskytuje nějaký červ..s tím ty nemůžeš nic udělat...možná přestat navštěvovat tyto stránky, nebo surfovat pomocí virtuálního PC, kde můžeš dělat skoro vše, aniž by tě to ohrozilo
.. joo proskenovat, oni se o ten web starají dva lidi.. ten jeden ted už asik leží někde pod stolem(stav ožralosti xD) když je už volno (to je ten co tomu rozumí víc) a net druhý tomu rozumí málo.. a mě ted taky nenapadá jak proskenovat ..
No nejlépe antivirem např. Altap Salamander, Total Comannder, FileZilla a podobní správci, kteří dokáží nahrávát soubory na FTP, dokáží i stahovat..tak proč nestáhnou obsah celého FPT, a poté to oskenovat v PC..
Tak rozhodně nedoporučuji TC! Podle toho co jsem četl, právě přes kód TC se na stránky dostane nějakej s*áč, který pak kopíruje ftp adresy. Takže stáhnout stránku, odstranit zákeřnej kód a stránku vrátit zpět. Těchto problému již bylo několik, a všichni postižení změnily správce ftp z TC na něco jiné.
můj problém je spočívá s indexem webu na Googlu. Přihlásil jsem se do konzole googlu a ověřil url odkaz a pak požádal o index google. Ale byly nějaké problémy s meta tagy a další, takže jsem se rozhodl odstranit starý web trochu ho...
Poslední příspěvek
Ano, udělej si sitemap i když je to jednostrankovy web.
vytvořil jsem web na kterým jsem strávil spoustu času aby byl responzivní. Když ho otevřu v devtools a zapnu si tam ten "mod" na responzivitu tak vypadá naprosto v pohodě na všech rozlišeních, ale když jsem ho dal na server a...
Poslední příspěvek
Ahoj, doteď žádná zpětná vazba. Již je to druhé téma že dvou které si založil a dal nekomunikoval.
Zdravím chtěl bych rozšířit schopnosti v oboru programování aplikací a tvorbě webu. Kdysi jsem na škole měl pár hodin tvorby webu, ale spíš jsem se zaměřoval na administraci systémů a počítačových sítí a u toho jsem skončil a nějak se tím živím. A...
rád bych se zeptal, jestli někdo ví, jak stáhnout celý tento návod do počítače pro offline použití?
Nemyslím jen první stranu, ale aby fungovalo i proklikávání na další stránky.
Poslední příspěvek
Staci najit ten spravny, rozhodne lepsi venovat par sekund hledani PDF nez se snazit ulozit web do souboru.