Nainstaloval jsem si .net framework 3.5 SP1 a od té doby mi jde Opera 10.0.1139.0 (alpha) strašně pomalu a když zapnu firefox tak běží normální rychlostí..
Nevíte kde je problém?
Opera - po instalaci .NET frameworku se strašně courá* Vyřešeno
Opera - po instalaci .NET frameworku se strašně courá*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 09 kvě 2009 21:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) – z původního „opera 10.0.1139.0 (alpha)“
Důvod: Upřesnění nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) – z původního „opera 10.0.1139.0 (alpha)“
Re: opera 10.0.1139.0 (alpha)
Odinstaluj Operu, vyčisti registry, a nainstaluj si ověřenou verzi přímo ze stránek http://www.opera.com/ ve verzi 9.64
Pokud alpha znamená to samé co beta, tak se nejedná o finální verzi..ale pouze verzi, která je v záběhu. Proto možná ta chyba.
Pokud alpha znamená to samé co beta, tak se nejedná o finální verzi..ale pouze verzi, která je v záběhu. Proto možná ta chyba.
Re: opera 10.0.1139.0 (alpha)
no jo, jenomže já jsem měl tu 9.64 a to taky šlo pomalu, tak jsem zkusil tu desítku a taky na hovno..
používal bych firevox, ale zvyknul jsem si na ty zkratky s myší, ty jsou best..
Fakt nevim jak to zase obnovit...
používal bych firevox, ale zvyknul jsem si na ty zkratky s myší, ty jsou best..
Fakt nevim jak to zase obnovit...
Re: Opera - po instalaci .NET frameworku se strašně courá*
V nejhorším lze do firefoxe gesta doinstalovat.
http://www.czilla.cz/doplnky/rozsireni/mouse-gestures/
http://www.czilla.cz/doplnky/rozsireni/mouse-gestures/
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Proč používat myší gesta jen na Netový prohlížeč když je můžu používat všude ve Win?
Sensiva - Symbol Commander (Pro)

Sensiva - Symbol Commander (Pro)

Naposledy upravil(a) X dne 10 kvě 2009 01:52, celkem upraveno 1 x.
Super, díky za tipy..
Opera je už dead...
Opera je už dead...
Ta sensiva je fakt SUPERRRRRRRRR..............
Jaký nerozum, zbavovat se Opery. nevím sice co je framework, ale Operu lze nastavit, vymazat zbytečná data, historii, cache atd. dle nabídky v menu. Lze též resetovat profil.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
george:
.NET Framework je „prostředí potřebné pro běh aplikací a nabízející jak spouštěcí rozhraní, tak potřebné knihovny“ (viz Wikipedia).
Některé programy zkrátka vyžadují jeho instalaci, jinak je není možné provozovat. Sem patří například ovládací centrum grafických karet ATI nebo nLite.
Pro zbavování se Opery taky nejsem, ale dokud (případně jestliže) se nepodaří odstranit její zpomalení, je lepší použít nějakou náhradu.
.NET Framework je „prostředí potřebné pro běh aplikací a nabízející jak spouštěcí rozhraní, tak potřebné knihovny“ (viz Wikipedia).
Některé programy zkrátka vyžadují jeho instalaci, jinak je není možné provozovat. Sem patří například ovládací centrum grafických karet ATI nebo nLite.
Pro zbavování se Opery taky nejsem, ale dokud (případně jestliže) se nepodaří odstranit její zpomalení, je lepší použít nějakou náhradu.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Myloš: děkuji za motivaci, ztrácím technickou nauku, vytížil jsem se moc silným publikačním tématem medicina. Z počítače odstraňuji všechno, co by nějak zpomalilo práci prohlížečů Opera Firefox (jsou zaměstnaní oba na plný úvazek) Díky externí disku WD!
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Re: Opera - po instalaci .NET frameworku se strašně courá* Vyřešeno
Problém vyřešen.
Asi to byla chyba v matrixu..
Nainstaloval jsem google chrome a opera začala zase běžet..
Vše funguje tak jak má..
Asi to byla chyba v matrixu..
Nainstaloval jsem google chrome a opera začala zase běžet..
Vše funguje tak jak má..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 7552
-
od kellne
Zobrazit poslední příspěvek
02 kvě 2025 20:59
-
-
DELL LATIUDE E7440 Problem s instalací WIN 11
od Ketty02 » 05 črc 2024 17:24 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 2415
-
od petr22
05 črc 2024 18:52
-
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3889
-
od MonikaVavrova
11 dub 2025 11:07
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”