Multiplayer hry
- mike127
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Multiplayer hry
Ahoj, hledám nějakou hru kterou bych moh hrát s kámošem přes internet. Nějaký závody nebo tak něco. Ale může to být i něco jiněho. Dál bych Vás prosil o doporučení nějakých her které by se daly hrát ve dvou na jednom PC. Předem díky za tipy.
Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Multiplayer hry
Dva na jednom pc ,třeba celá série Serious Sam (1 . a 2. díl) ve splitscreenu je řezba
.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přes net můžeš hrát cokoliv třeba moje oblíbené LFS a na jednom kompu se dá třeba FlatOut myslim, ale musíte se střídat. To ale takové NFS3 je na splitscreen, pokud si můžeš zahrát i s horší grafikou je to supr hra 

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- Scary
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
MSI GX620X - Windows 7 Ultimate 64bit | mouse: SteelSeries IKARI | headset: SteelSeries Siberia v2
Závodní - Flatout
Akční - Jedi Academy
Akční - Jedi Academy
Owner píše:Dva na jednom pc ,třeba celá série Serious Sam (1 . a 2. díl) ve splitscreenu je řezba.
Ja je to přesně myšleno ve "splitscreen"? Dík
Zkuste Mashed, sou to autíčka s raketama atd., myslim že se dá hrát ve dvou.
Vojna. Na hranici beží vojak vpred s bielou zástavou a kričí: - Mier! Mier!
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já ti můžu poradit akční super hru W:ET střílečka online víc na http://www.enemyterritory.sk (stáhneš ji zadarmo)
nebo quake live je to super - Quake 3 po síti víc na http://www.quakelive.com (regni se, zadej verify code,projdi tutorial a hraj!)
Závody online - serie FlatOut tam můžeš bourat do ostatních
, ale to určitě víš
a dva na jednom počítači NFS3 :-) (splitscreen je, že se ti rozdělí obrazovka na horní polovinu a dolní pol., a tak jedete oba zároveň)
jinak celá série Might and Magic, neboli Heroes. A jinak ti dopuručím specialitu
->->->->->->->->->
http://www.kongregate.com/games/DJStati ... l=warlords
Přeju příjemnou zábavu
nebo quake live je to super - Quake 3 po síti víc na http://www.quakelive.com (regni se, zadej verify code,projdi tutorial a hraj!)
Závody online - serie FlatOut tam můžeš bourat do ostatních

a dva na jednom počítači NFS3 :-) (splitscreen je, že se ti rozdělí obrazovka na horní polovinu a dolní pol., a tak jedete oba zároveň)
jinak celá série Might and Magic, neboli Heroes. A jinak ti dopuručím specialitu

http://www.kongregate.com/games/DJStati ... l=warlords
Přeju příjemnou zábavu
x)
:) =) s) B)

Jako závislák doporučuji World of Warcraft... s WOTLKem se hodně věcí zlehčilo až moc, ale datadisk má i své dobré stránky... ale tady už se to musí platit mesíčně atd...
Jinak bych doporučil Call of Duty 4: Moder War, která má sice i singelplayer ale multiplayer hrjae spousta lidí na celém světě a můžeš hrát napříkald na českých serverech viz. twse.cz nebo zaparit.cz ...
To samé Gears of War - tam už je ale menší skupina hráčů ...
Na jednom pc snad jen simulátory sportů - NBA, FIFA, NHL - pokud máš například 2 gamepady atd...
Jinak bych doporučil Call of Duty 4: Moder War, která má sice i singelplayer ale multiplayer hrjae spousta lidí na celém světě a můžeš hrát napříkald na českých serverech viz. twse.cz nebo zaparit.cz ...
To samé Gears of War - tam už je ale menší skupina hráčů ...
Na jednom pc snad jen simulátory sportů - NBA, FIFA, NHL - pokud máš například 2 gamepady atd...
Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.
bohnice05 píše:s WOTLKem se hodně věcí zlehčilo až moc
Co se tam zlehčilo? Levely šli dopředu, přidány nový silnější bossové na lvl 80.
povolání DK je v podstatě lepší a lehčí než všechny ostatní... instance byly upraveny tak aby je mohl tankovat i DK, který vůbec nemá štít... čili jsou jednoduché, navíc ještě do dříve 5 člených dungeonů nyný můře 10 lidí atd atd....
Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:

Jinak mám tuhle sestavu:
- mike127
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Diky moc všem za tipy. Pokud Vás něco ještě napadne tak ještě napište 

Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.